Mercedes-Benz nieuws

Op deze pagina vindt u alle nieuwsartikelen omtrent Mercedes-Benz

mercedes-benz
23c0386-014 (1)

De nieuwe CLE Cabriolet

Mercedes-Benz zet met de nieuwe CLE Cabriolet de lange traditie van vierpersoons droomauto’s met open dak voort. Een expressief design, intelligente technologie en een hoogwaardige uitrusting staan garant voor rijplezier op hoog niveau. Dit nieuwe model is gebaseerd op de sportieve CLE Coupé.

24dt056-004

Nóg efficiënter onderweg: de nieuwe Actros L

Sinds zijn introductie in juni 2021 definieert de Actros L het premiumsegment van de zware dieseltrucks van Mercedes-Benz Trucks. Nu tilt het merk zijn succesvolle vlaggenschip naar een nieuw niveau: met zijn futuristische voertuigdesign, geoptimaliseerde aerodynamica, vele comfortuitrustingen, zuinige motoren, hoge rijdynamiek en de nieuwste assistentiesystemen heeft de nieuwe Actros L alles in zich om zowel wagenparkbeheerders als chauffeurs te imponeren. De nieuwe Actros L met ProCabin is vanaf april 2024 te bestellen en zal in december 2024 in productie gaan.

23c0244-001

Marktintroductie nieuwe middenklasse bedrijfswagenportfolio van Mercedes-Benz nadert

Binnenkort te bestellen

Afgelopen zomer presenteerde Mercedes‑Benz Vans zijn nieuwe middenklasse modelserie voor particulier en commercieel gebruik. De verkoopstart nadert nu met rasse schreden. De middenklasse bestelwagens kregen een nieuw exterieur- en interieurdesign en bieden meer comfort en functionaliteit, vooral dankzij meer intelligente, digitale connectiviteitsopties en verbeterde veiligheids- en assistentiesystemen. Alle modellen zijn vanaf medio januari 2024 bij verkooppartners en online te bestellen.

mbvansnl8045548-social-ecitan2730x1536px

Mercedes-Benz eCitan: Bestelauto van het Jaar 2024

Tijdens de Fleet Expo in Utrecht is de Mercedes-Benz eCitan afgelopen woensdag uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar 2024. Een jury van de organiserende vakbladen Automotive Magazine en Fleet & Mobility koos de volledig elektrische compacte bestelwagen van Mercedes-Benz tot favoriet. Namens Mercedes-Benz Nederland nam Mark Horsten, COO Mercedes-Benz Vans Nederland, de felbegeerde onderscheiding op de Fleet Expo in de Jaarbeurs in Utrecht in ontvangst.

23c0233-035

De nieuwe Mercedes-AMG GT Coupé: 100% AMG, made in Affalterbach

De nieuwe AMG GT Coupé combineert bijzonder dynamische rijeigenschappen en een onderscheidende sportiviteit met een hoog niveau van dagelijks comfort. Onze nieuwe GT is onmiskenbaar het topmodel in ons omvangrijke portfolio en daarmee niet alleen de nieuwste ‘brand shaper’ van AMG, maar ook een duidelijk engagement voor de sportwagen ‘made in Affalterbach’. Met het nieuwe dimensionale concept en de mogelijkheid van 2+2-zitplaatsen spelen we direct in op de wensen van onze klanten.

23c0232-001

Shaped by desire; de nieuwe CLE

De nieuwe CLE Coupé is gebaseerd op de conceptuele en technische innovaties van de C-Klasse en E-Klasse. Met zijn expressieve design, exclusieve comfortuitrustingen voor maximale individualiteit en ongekend sportieve prestaties gaat het nieuwe tweedeurs model echter zijn eigen weg.

23c0190-019

De nieuwe E-Klasse Estate en E-Klasse Limousine

Ontdek de nieuwe generatie E-Klasse Limousine en E-Klasse Estate: grensverleggende luxe en intelligentie gecombineerd met tijdloos design. De E-Klasse Estate, met zijn opvallende vormgegeven flanken en dynamische daklijn, biedt een perfecte balans tussen functionaliteit en stijl. Verwacht de vertrouwde ruimte en gebruikswaarde, en geniet van het progressieve uiterlijk dat een brug slaat naar de avantgardistische trendsetters van Mercedes-EQ.

22c0288-027

hightech, luxueus én veelzijdig
Ook als AMG EQE SUV

De EQE SUV is de multifunctionele variant van de businesslimousine EQE.

De EQE SUV is de multifunctionele variant van de businesslimousine EQE. Net als dat laatste model is hij leverbaar met de belangrijkste innovaties van de EQS en tegelijkertijd is hij dynamischer dan de EQS SUV. De EQE SUV is een van de ruimste voertuigen in zijn segment. Toch is hij compacter dan de EQE Limousine en heeft hij met 3.030 mm een 9 cm korter wielbasis. De exterieurafmetingen zijn 4.863/1.940/1.686 mm (lengte/breedte/hoogte). Als vierde model na de EQS en EQE Limousines en de EQS SUV maakt de EQE SUV gebruik van het nieuwe volledig elektroplatform.

21C0501_025

De nieuwe Mercedes-AMG SL

De nieuwe Mercedes-AMG SL, de nieuwe editie van een icoon, keert terug naar zijn roots met een klassieke softtop en een sportief karakter. Tegelijkertijd is de luxe roadster bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik als 2+2-zitter en voor het eerst leverbaar met vierwielaandrijving. Hightech componenten als het AMG-onderstel ACTIVE RIDE CONTROL met actieve rolstabilisatie, de achterasbesturing, het als optie leverbare high-performance keramische AMG-composietremsysteem of het standaard DIGITAL LIGHT met projectiefunctie scherpen het sportieve profiel aan. In combinatie met de 4-liter AMG-V8-biturbomotor resulteert dit in een onovertroffen rijervaring.