Onderhoud Mercedes-Benz

Met meer dan 50 jaar ervaring weten we bij Baan Twente dat goed en regelmatig onderhoud een belangrijk aspect is voor elke auto. Wanneer u uw Mercedes-Benz regelmatig onderhoud verlengt het de levenscyclus significant. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of originele onderdelen; bij Baan Twente vindt u alles onder 1 dak met de juiste expertise. Onze vakmensen krijgen jaarlijks uiteenlopende trainingen van Mercedes-Benz en uiteraard werken we volgens de strenge fabrieksvoorschriften van Mercedes-Benz. 

mercedes-benz

Service & Onderhoud
 

Goed onderhoud en service van uw Mercedes-Benz zorgt ervoor dat u in een veilige en betrouwbare auto blijft rijden. Daarbij verlengt tijdig onderhoud, de levensduur van uw Mercedes-Benz en voorkomt dat u voor onvoorziene reparatiekosten komt te staan.

Wanneer heeft mijn Mercedes-Benz onderhoud of service nodig? Wanneer klein of groot onderhoud nodig is, hangt af van de kilometerstand en het aantal kilometers die u jaarlijks rijdt. Als officieel Mercedes-Benz dealer kunnen wij exact aangeven wat voor uw Mercedes-Benz de juiste onderhoudsbeurt is. Afhankelijk van de leeftijd en kilometrage van uw Mercedes-Benz kunnen aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Vraag ons gerust naar informatie, wij helpen u graag.

LEN08951
Ons gespecialiseerde serviceteam staat voor u klaar. Door uw Mercedes-Benz toe te vertrouwen aan ons, bent u verzekerd van de volgende voordelen:
 • Wij controleren uw Mercedes-Benz en adviseren welke reparatie werkzaamheden nodig zijn. Zo zorgt u dat de lange levensduur van uw voertuig. De levensduur blijft gewaarborgd en zo voorkomt u onnodige, extra kosten
 • Een afspraak op een moment dat het u het beste uitkomt
 • Een wachtruimte waar u rustig kunt werken, met gratis WiFi
 • Gratis 1 jaar mobiliteitspakket Mobilo. Daarmee kunt u in heel Europa 24/7 rekenen op snelle hulp ter plaatse
 • Gebruik kwalitatief hoogwaardige onderdelen waarop de Mercedes-Benz onderdelengarantie van toepassing is
 • Speciaal getrainde vakmensen die uw Mercedes-Benz als geen ander kennen
servicecare
Planned. Covered. Relax.

De serviceprogramma's van Mercedes-Benz.

Add+ naar eigen wens. Vergelijk de voordelen van onze verschillende programma's.

 • CompleteCare; Kies voor 100% gemoedsrust. Het Mercedes-Benz CompleteCare-programma is ons alles-in-1 servicepakket. Dit uitgebreide programma biedt u optimale bescherming op alle vlakken
 • ServiceCare; Onderhoud volgens uw wensen. Het Mercedes-Benz ServiceCare-programma bevat alle elementen voor perfect onderhoud van uw auto.
 • Mercedes-Benz ServiceCare Used; Alles voor een perfect onderhouden Mercedes-Benz. Het Mercedes-Benz ServiceCare Used programma is de eenvoudigste manier om een auto met ervaring, te onderhouden en in topvorm te houden.
GSP_PC513392
Mercedes-Benz Service Select

100% Mercedes-Benz kwaliteit met gemiddeld 20% korting. Krijg 20% korting op onderhoud en bepaalde reparaties. Registreer gratis uw voertuig

Onderhoud en bepaalde reparaties voor voertuigen ouder dan 6 jaar. Services inbegrepen;

 • Assyst A & B
 • Remreparaties
 • Startaccu vervangen
 • Ruitenwissers vervangen

Profiteer van Service Select , inclusief het gemak van onze service (bijvoorbeeld pechhulp, vervangend vervoer, koffie en draadloos internet in onze wachtruimte).

Vaste onderhoudstarieven vooraf

Voor klein en groot onderhoud en het servicen van uw Mercedes-Benz hanteren wij vaste tarieven. Daarmee weet u altijd waar u aan toe bent. Wel zo prettig.

Dient uw Mercedes-Benz gerepareerd of gekeurd te worden? Ook dan weet bij ons zeker dat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Eerlijk en kwalitatief onderhoud staat hoog in het vaandel bij Baan Twente. En dat is veelal voordeliger dan u denkt.

LEN09272

Mercedes-Benz Vans ServiceCare pakketten

Vast, aantrekkelijk maandbedrag

Met Mercedes-Benz ServiceCare weet u zeker dat uw bestelwagen in topconditie blijft zonder onvoorziene kosten. Voor een vast bedrag per maand bent u zeker van verlengde garantie, reparatie- en/of onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen. Ontdek de ServiceCare pakketten van Mercedes-Benz.

Na onze ReadyToGo-check gaat u zorgeloos op reis.

Tijdens de ReadyToGo-check controleren wij uw Mercedes-Benz op 21 vitale punten. Zijn deze punten op orde, dan bent u een stuk zekerder dat de autoreis zonder pech onderweg verloopt. Een aangenaam gevoel. Dus heeft u binnenkort plannen voor een autovakantie of een lang weekend erop uit? Maak een afspraak voor een ReadyToGo-check en kies voor zekerheid en comfort. 

De Algemene Periodieke Keuring (APK) 

 

De APK is  een verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Ook die voeren wij daarom graag met veel zorg en aandacht bij uw Mercedes uit. Of en wanneer uw auto gekeurd moet zijn, hangt af van bouwjaar en brandstoftype.

Airco-cleaning

Wij bieden een grondige airco-cleaning aan voor slechts 69 euro, inclusief BTW, en bevat de volgende werkzaamheden:

 • Visuele en functionele controle van de airconditioning
 • Reiniging van de verdamper en van de luchtleidingen met het origineel reinigingsmiddel 

Airco-onderhoud

Als upgrade op de airco-cleaning, bieden wij een intensieve airco-onderhoud aan voor 149 euro, inclusief BTW. Hierbij worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

 • Airco-cleaning
 • Complete controle van de airconditioning met diagnose-apparatuur, inclusief controle van temperatuur en druk
 • Leegmaken van het systeem, controle op lekkage en controle van de hoeveelheid koelmiddel
 • Bijvullen van koelmiddel (tot 100 gram) en compressorolie indien nodig.

Het vervangen van het interieurfilter maakt deel uit van het reguliere onderhoud en is derhalve niet opgenomen in de airco-cleaning en airco-onderhoud.

LEN08656

Onze vestigingen

Maak een afspraak bij een van onze vestigingen in Rijssen of Hengelo.