Baan Trucks afleveringen

Op deze pagina vindt u de meest recent afgeleverde Mercedes-Benz en Fiso trucks

Dasko Mercedes-Benz Actros 1848 LS 4X2

Dasko BV

Model: Mercedes-Benz Actros 1848 LS 4X2

Eén uit de serie van acht Actrossen. Deze Actrossen met de nieuwe aandrijflijn zijn zoals altijd voorzien van mooie mooie opties zoals; de ruime GigaSapce cabine, het SafetyPacket, de LED verlichting, etc.

Dasko is aktief in het vervoeren van gekoelde en bevroren producten, intermodaal transport, warehousing, winkeldistributie en het bezorgen van boodschappen aan huis.

IMG_8528 copy1

Nijhoff Handel en Transport

Model: Mercedes-Benz Arocs 3653 8x4

Nijhoff Handel en Transport uit Nijverdal heeft onlangs de Arocs 3653 8x4 in ontvangst genomen. Aangezien iedere truck bij Nijhof een eigen bijnaam krijgt, is deze omgedoopt tot "The Black Bull". Deze stoere truck is uitgerust met vele opties, waaronder een Hyva Haak 26 T en een uitlaatsysteem van Vlastuin. De "Black Bull" is de tweede Mercedes in de rij, na "The Black Savior", maar zeker niet de laatste. 

IMG_8853

WOB Recycling 

Model: Arocs 3551 L 8x4 

Baan Trucks heeft onlangs een nieuwe Mercedes-Benz Arocs grondzuigauto aan WOB recycling in Enschede geleverd. Deze Arocs 3551 L 8x4 is zeer wendbaar en heeft een lichte en precieze besturing in alle omstandigheden, dankzij de gestuurde naloopas en de servotwin besturing. Daarnaast beschikt de Arocs over een ruime M-classicspace cabine met meerdere camera's en een mooie dakbeugel met lampen. De grondzuigopbouw is verzorgd door RSP (Pols) en dankzij diverse opties is deze grondzuigauto breed inzetbaar. WOB Enschede is gespecialiseerd in recycling, grondverzet en ander gespecialiseerd werk, en beschikt over meerdere grondzuigauto's voor verschillende toepassingen.

RRS

RRS Equipement B.V.

Model: Mercedes-Benz Actros 2536 L ENA 6X2

Deze Actros 2536 L ENA 6X2 is zeer riant uitgevoerd en is voorzien van een opbouw van DHM uit Wolvega. Deze Actros wordt ingezet voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks. Oftewel, heeft u problemen met een verstopte afvoer of toilet? Heeft u last van stank- of wateroverlast? Dan biedt RRS een uitkomst. 

Huuskes

Huuskes 

Model: Mercedes-Benz Actros 1840 LS 4X2

Deze twee Actrossen 1840 LS 4X2 voor Huuskes zijn prachtig uitgerust. Zo zijn ze voorzien van de MirrorCams voor meer zicht, hebben ze ABA5 voetghangers- en fietsersherkenning, zijn ze voorzien van Side Guard Assist, beschikken ze onder andere over de Multimedia Cockpit en zo zijn nog veel meer. 

Baks

Baks Logistiek

Model: Mercedes-Benz Actros 1846 LS 4X2

Afgeleverd aan Vorgers Autoberging: de Mercedes-Benz Actros 1846 LS 4X2. Baks Logistiek is een onderdeel van de Baks Groep. Baks Logistiek houdt zich bezig met Internationaal tanktransport van vloeibare levensmiddelen, uitgevoerd volgens wensen en eisen van haar klant. Deze Actros is voor de chauffeur werkelijk van alle gemakken voorzien en is ook aan de buitenzijde op zeer subtiele wijze uitgerust met enkele chroomdelen. 

IMG_8899

Vorgers Autoberging

Model: Mercedes-Benz Actros 1840 L Lowliner

Afgeleverd aan Vorgers Autoberging: de Mercedes-Benz Actros 1840 L Lowliner. Vorgers Autoberging bergt alle denkbare voertuigen en hebben een wagenpark tot hun beschikking voor alle bergingsopdrachten. De Actros 1840 L Lowliner is voorzien van o.a. ruiten in de zijwanden en achterwand (voor optimaal zicht), Mirrorcams, Streamspace cabine, automatische afstandsregeling en LED lampen.

c97f0cc4-ab0e-423f-a27d-8b1d00ab7f8e

RRS B.V.

Model: Mercedes-Benz Actros 2536 L ENA 6x2 M Space cabine

Afgeleverd aan RRS B.V.: de Actros 5 S/M Voertuigtype : 2536 L ENA 6x2. Riool Reinigings Service RRS is de specialist voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks. 

IMG_0467

Betonpompbedrijf Nijwa B.V.

Model: Mercedes-Benz Arocs 4146 8X4/4 Betonpomp CIFA

Afgeleverd aan Betonpompbedrijf Nijwa B.V.: de De Mercedes-Benz Arocs 4146 8X4/4 Betonpomp CIFA. De CIFA opbouw is verzorgd door van der Spek uit Vianen. Betonpompbedrijf Nijwa BV is gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel voor de woning- en utiliteitsbouw, de agrarische sector en de grond-, weg- en waterbouw.

IMG_0768

Hazewinkel-Slebos H&S

Model: Mercedes-Benz Arocs 4745 LK 10X4/6

Afgeleverd aan Hazewinkel-Slebos H&S: de De Arocs 4745 LK 10X4/6. H&S is al 40 jaar het grondwerk- en transportbedrijf waar je terecht kunt voor allerlei projecten rondom grondverbetering, levering van zand, containerhuur en transport.

IMG_8495

DASKO

Model: Mercedes-Benz Actros 1848 LS

Afgeleverd aan DASKO transport: maar liefst 12 Actros 1848 LS zijn geleverd aan Dasko uit Almelo. Volle Actros L Gigaspace uitgerust met onder andere Safety- Climate- en Comfortpackage. 

IMG_8473

STOOFF Interior Projects 

Model: Mercedes-Benz Actros 1840L 

Een volledig luchtgeveerde Actros 1840 L in Obsidaan zwart metallic, voorzien van een o.a. LED verlichting, Intelligent light, Style Line, Extra Line, trucknavigatie en automatische afstandsregeling met stop & go. Esve Lichtenvoorde verzorgde de mooi afgewerkte opbouw.

IMG_8257

Bolk Transport

Model: Mercedes-Benz Actros 1848 LLS Lowliner

Afgeleverd aan Bolk Transport: twee maal de Mercedes-Benz Actros 1848 LLS Lowliner. De trucks zijn veelzijdig uitgevoerd. Zo zijn ze onder andere voorzien van volledig ADR Standairco en voorzien van alle veiligheid systemen.

IMG_4002

Rensink Almelo

Model: Mercedes-Benz Actros 3363 LS 6x4

Baan Twente heeft deze fantastische Actros 6x4 met 630 pk mogen afleveren aan Rensink Almelo. De kernactiviteiten van  Rensink Almelo omvatten exceptioneel transport, industriële montages en industriële verhuizingen. Deze Actros 3363 LS 6x4 is voorzien van alle opties zoals retarder, veligiheids systemen, extra grote SB brandstoftank van 800 ltr en kistenwand.

IMG_8426

Anton Raamsman Transport 

Model: Mercedes-Benz Actros L 

Deze Actros L is o.a. voorzien van lederen bekleding, Gigasapce cabine, Alcoa velgen,  lage stoelen, soundsystem, veiligheidssystemen en prachtig spuitwerk van handvaten, tankbanden tot naven. Dankzij de servotwin stuurt deze trekker lekker licht, snelheidsafhankelijk. En wat direct opvalt, de Actros L is echt veel stiller.

Bolk-Transport-Actros-aflevering

Bolk Transport

Model: Mercedes-Benz 6x2 Actros

Afgeleverd aan Bolk Transport: de unieke lage 6x2 Actros-Trekker. “Lekker kort bij de grond: dat staat ‘m wel”, zegt Erik Maassen van den Brink, de wagenparkbeheerder van Bolk Transport over hun nieuwste en bijzondere Mercedes-Benz Actros-trekker.

Nijwa-betonwagen-2

Betonpompbedrijf Nijwa B.V.

Model: Mercedes-Benz Arocs 2636 10x4 met OM 470

Afgeleverd aan Betonpompbedrijf Nijwa B.V.: de De Arocs 2636 0x4 met OM 470. Dankzij de Liebherr 24 meter betonpomp, geleverd door Meskens Beton- en Kraantechniek uit Leek, kan de combinatie worden ingezet voor het pompen van betonmortel met 140 kuub per uur.

d829b927-fe7a-4796-b843-fa363267a19c

Oostdam Metaal Recyling

Model: Mercedes-Benz TYPE

Afgeleverd aan Oostdam Metaal Recyling: de TYPE. Oostdam is een van de grotere bedrijven op het gebied van verwerken, verhandelen van schroot en non-ferro metalen en sloopwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontmantelen van grote fabriekscomplexen. Eenvoudige maar ook omvangrijke sloopprojecten nemen we voor onze rekening.