Baan Trucks afleveringen

Op deze pagina vindt u de meest recent afgeleverde Mercedes-Benz en Fiso trucks

IMG_3159

Huuskes

Model: Mercedes-Benz eActros 300

Baan Trucks heeft de tweede eActros mogen leveren aan Huuskes uit Enschede. Huuskes is totaalleverancier, producent en kennispartner in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Al sinds 1956 werken zij met een team van inmiddels meer dan 1.000 medewerkers aan lekker en gezond eten en drinken voor hun klanten. Zij zijn voorloper op het gebied van duurzaam vervoer van hun producten.

eActros 300; Duurzaam, toekomstgericht, innovatief en stil: De volledig elektrische eActros 300 is de instap in het zware distributietransport in stedelijke gebieden en vermindert lokaal de CO₂-uitstoot. Wie ontspannen rijdt, komt ook ontspannen op zijn of haar bestemming aan. De eActros 300 doet er alles aan om het dagelijks leven achter het stuur zo comfortabel mogelijk te maken. Met zijn ergonomische design en het intuïtieve bedieningsconcept vergemakkelijkt de eActros 300 het werk tijdens elke rit.

Huuskes heeft naast de nieuwe eActros 300 ook het eerste volledig autonome, volledig elektrische motorloze koeltrailersysteem - Carrier Transicold Vector eCool – in gebruik genomen. Deze innovatieve technologie zorgt voor een efficiënte en duurzame temperatuurregeling voor trailers, zodat de lading tijdens het transport vers en op de ideale temperatuur blijft. Het Vector eCool-systeem wordt volledig aangedreven door elektriciteit, waardoor er geen diesel nodig is en de uitstoot wordt verminderd. Dankzij de geavanceerde regelsystemen kan het onafhankelijk werken, waardoor het een handige en kosteneffectieve oplossing is voor temperatuurregeling in de transportsector.

carel lurvink

Carel Lurvink

Model: Mercedes-Benz Actros 1936 LS 

Baan Trucks heeft deze mooie Actros 1936 LS mogen leveren aan Carel Lurvink te Enschede. Deze Actros 1936 LS is voorzien van een mooi spoilerpakket en MirrorCams, voor een nog beter brandstofverbruik. Carel Lurvink gaat voor duurzaamheid, deze Actros gaat rijden op HVO diesel, hetgeen de CO2 uitstoot fors verminderd. Namens Baan Twente, veel succes met deze 2e Mercedes-Benz Actros!

IMG_1196

Hartman Transport Weerselo

Model: Mercedes-Benz Actros F

Afgeleverd aan Hartman Transport Weerselo: de Actros F. Deze Actros F heeft een mooie lage instap, veel instelmogelijkheden en een fijn comfort! Wij wensen de enorm enthousiaste chauffer, Evert Jan, heel veel rijplezier! 

mr metals 2

MR Metals

Model: Mercedes-Benz Actros L 2863

De eerste 2 van de 3 stoere en krachtige Actrossen zijn in ontvangst genomen door MR Metals. Met een indrukwekkende 630 pk, Gigaspace cabine inclusief een luxe zithoek in leer, en een sterk chassis in het prachtige zwart, zijn deze trucks absolute krachtpatsers! Ons truckteam heeft deze beauty's voorzien van Lightfix beugels, Strands verstralers en een adembenemende Strands Siberia LEDbar die perfect in het front is geïntegreerd. De metallic kleur met vele zwarte accenten maakt het geheel helemaal af. 

wob enschede

WOB Enschede

Model: Mercedes-Benz Arocs 3551 8x4

WOB Enschede heeft haar wagenpark uitgebreid met een 5e grondzuigauto. Wederom een prachtige Mercedes-Benz Arocs 3551 8x4. De grondzuigopbouw is een ESE 6 van RSP. Namens Baan Trucks (Baan Twente) gefeliciteerd met deze stoere grondzuigauto.

Agere Opleidingen in Almelo 3

Agere Opleidingen in Almelo 

Model: Mercedes-Benz Actros L 1943

Met trots leveren wij de geavanceerde Mercedes-Benz Actros Motorwagen aan Agere Opleidingen in Almelo. Uitgerust met innovatieve technologieën zoals ABA 5, afstandsregeling en Active Sideguard Assist 2, biedt deze truck efficiëntie en brandstofbesparing dankzij Predictive Powertrain Control. Opbouw verzorgd door Van den Barg Carrosserie, garanderend aan Agere Opleidingen een voertuig dat voldoet aan hoge veiligheidsnormen en duurzaamheid.

IMG_1041

Dasko Koel- en Vriestransporten BV

Model: Mercedes-Benz Actros 1848 LS 4X2

De eerste 5 Actrossen uit een serie van een dikke twintig! Deze Actrossen zijn voorzien van mooie mooie opties zoals; de ruime GigaSapce cabine, het SafetyPacket, de LED verlichting, etc. Dasko is actief in het vervoeren van gekoelde en bevroren producten, intermodaal transport, warehousing, winkeldistributie en het bezorgen van boodschappen aan huis.
 

f7e1e56e-8840-4c3c-9571-57573b12a531

Hamilo Logistics BV Oldenzaal

Model: Mercedes-Benz Actros F 1845 LS 4X2 Midiliner

Deze Actros F 1845 LS 4X2 Midiliner voorzien van een krachtige 449 Pk, 2200 Nm sterke motor voor Hamilo Logistics BV uit Oldenzaal. Systematic is een ervaren internationale wegvervoerder, gespecialiseerd in palletzendingen naar Engeland en Ierland. Vanuit Oldenzaal sturen zij dagelijks hun moderne wagenvloot aan in Engeland, Ierland en overige Europese landen voor palletvervoer. 

Bosan Sport BV Haaksbergen

Bosan Sport B.V.

Model: Mercedes-Benz Actros 1836 LS 4X2

Deze Actros 1836 LS 4X2 voorzien van een krachtige 360 Pk, 1800 Nm sterke motor voor Bosan Sport B.V. Bosan ontwikkelt en produceert sportinstallaties en sporttoestellen voor bewegingsonderwijs en (top)sport in binnensportaccommodaties. Daarnaast verzorgen zij de volledige inrichting van sportaccommodaties, van advies en indelingsontwerp tot de montage van de producten. 

KeyWest Bedding uit Enschede

Key West Bedding B.V.

Model: Mercedes-Benz Actros 1830 L 4X2

Deze Actros 1830 L 4X2 voorzien van een 299 Pk, 1200 Nm motor voor Key West Bedding B.V. Key West Bedding is Dé totaal leverancier van boxsprings, bedden, matrassen en toebehoren - met succesvolle merken direct uit voorraad leverbaar. De kracht van het bedrijf bestaat uit drie ijzersterke pijlers: Breed assortiment,  ruime voorraad, snelle levertijd. 

Gemeente Enschede Beheer en Onderhoud

Twente Milieu Enschede

Model: Fuso Canter 3C15 AMT CC 280 4X2 3,5t

Deze Fuso Canter 3C15 AMT CC 280 4X2 3,5t voorzien van een 150 Pk motor, wordt ingezet om afval op te halen en gemeente plantsoenen te onderhouden om zo de openbare ruimte schoon te houden en schoon te maken. 

Kuiphuis Kraanverhuur Oldenzaal 3358 LS 6x4

Kuiphuis Kraanverhuur B.V.

Model: Mercedes-Benz Actros 3358 LS 6X4

Deze Actros 3358 LS 6X4 voorzien van een 578 Pk, 2800 Nm sterke motor voor Kuiphuis Kraanverhuur B.V..  Kraanverhuur voor bedrijven én particulieren voor alles tussen Oost en West Nederland.

IMG_2456

DDL Transport Klazienaveen

Model: Mercedes Actros L 

Afgeleverd aan DDL Transport Klazinaveen : de Actros L. DDL Transport is een transport bedrijf gevestigd in Klazienaveen en verzorgt internationale transport. Het is inmiddels de 4e Actros voor DDL. De Actros L is van vele gemakken voorzien, welke het overnachten en rijden aangenaam maken voor de chauffeur. Wij wensen chauffeuse Syvlia van Dam vele veilige en plezierige kilometers toe.

IMG_2695

Vleesvee Integratie Oldenzaal

Model: Mercedes Actros 1827 L 

Afgeleverd aan Vleesvee Integratie Oldenzaal : de Actros 1827 L voorzien van Mirror Cams. Het is inmiddels alweer de 6e Actros die wij hebben mogen leveren. Herman en zijn chauffeurs zorgen ervoor dat het rundvlees volgens afspraak wordt geleverd. Daarbij zijn de prachtige foodtrucks het visitekaartje van het bedrijf. Met nette schone vrachtwagens, een goede koeling en vriendelijke chauffeurs zorgen zij voor de perfecte service. We bedanken Vlees Integratie wederom voor de gunning en wensen de chauffeurs vele veilige kilometers toe.

IMG_0856

Rodebak.nl Haverkamp Groep

Model: Mercedes-Benz Actros 1846 Voorloopas Trekker

Wat een fantastische aflevering aan RodeBak.nl! De primeur van de eerste Mercedes Benz Truck bij RodeBak.nl. Deze functionele Actros 1846 voorloopas trekker hebben wij geleverd inclusief VDL portaalarmsysteem en een Carnehl kipoplegger. Met details als Lightfixbeugels, luchthoorns en extra werklampen is deze Actros een echte blikvanger. RodeBak, bedankt voor het vertrouwen en chauffeur Edwin, heel veel succes en veilige kilometers met de funtionele aanwinst !

beimer meat actros 6x2

Beimer Meat BV

Model: Mercedes-Benz Actros 6x2

De indrukwekkende Actros 6x2 460 pk bakwagen, afgeleverd aan Beimer Meat BV te Enschede. Deze veelzijdige truck is voorzien van hoogwaardige Alcoa velgen, volledige luchtvering, automatische afstandsregeling, geavanceerde trucknavigatie en meer. De opvallende full colour reclame op de laadbak geeft deze truck een unieke uitstraling. Een ware eyecatcher op de weg! Meer weten over deze fantastische bakwagen? Neem contact op met ons verkoopteam. 

IMG_1001

Rensink Almelo

Model: 2x Actros 2753 lls 6x2/4.

Het gaat om een drie-assige Actros-trekker met een verlaagde schotelhoogte. Deze truck is exclusief ontwikkeld om te voldoen aan de vraag van een groep klanten die een drie-asser willen met een lagere schotelhoogte van 95 cm . De Vraag van Rensink was een maximaal terreingewicht van 68 Ton.

De Actrossen gaan voor een speciale Meusbeuger 4 assige oplegger, welke voorzien is van schuifzeilen en uitschuifbaar in de breedte tot 4 meter. Dit is de laagste 6×2 truck in de markt qua schotelhoogte. Verder zijn de trucks compleet uitgevoerd met led verlichting innovatieve veiligheidssystemen zoals het standaard Active Brake Assist 5,met afstandsregeling en voorzien van Predictive Powertrain Control. De software zorgt ervoor dat de trekker reageert op onder meer een naderende rotonde. Zo komen – bij goed gebruik – veiligheid en efficiency op een hoger niveau te liggen.

Baan Twente Arocs

Baan Twente

Model: Mercedes Benz Actros 1835 L Lowliner

Baan Twente verwelkomt met trots de nieuwste aanwinst in hun wagenpark: de Mercedes-Benz Actros 1835 L Lowliner, compleet met een Tijhof opbouw en aanhanger. Deze autotransporter, bestuurd door onze ervaren chauffeur Jos Hampsink, verzorgt zowel externe leveringen als intern transport. De op maat gemaakte Tijhof opbouw i.c.m. de kracht van de Mercedes-Benz truck zorgt voor efficiëntie. Daarnaast is de Actros van diverse accessoires gezien zoals andere luchthoorns, lightbars en veiligheidslichten. 

Dasko Mercedes-Benz Actros 1848 LS 4X2

Dasko BV

Model: Mercedes-Benz Actros 1848 LS 4X2

Eén uit de serie van acht Actrossen. Deze Actrossen met de nieuwe aandrijflijn zijn zoals altijd voorzien van mooie mooie opties zoals; de ruime GigaSapce cabine, het SafetyPacket, de LED verlichting, etc.

Dasko is aktief in het vervoeren van gekoelde en bevroren producten, intermodaal transport, warehousing, winkeldistributie en het bezorgen van boodschappen aan huis.

IMG_8528 copy1

Nijhoff Handel en Transport

Model: Mercedes-Benz Arocs 3653 8x4

Nijhoff Handel en Transport uit Nijverdal heeft onlangs de Arocs 3653 8x4 in ontvangst genomen. Aangezien iedere truck bij Nijhof een eigen bijnaam krijgt, is deze omgedoopt tot "The Black Bull". Deze stoere truck is uitgerust met vele opties, waaronder een Hyva Haak 26 T en een uitlaatsysteem van Vlastuin. De "Black Bull" is de tweede Mercedes in de rij, na "The Black Savior", maar zeker niet de laatste. 

IMG_8853

WOB Recycling 

Model: Arocs 3551 L 8x4 

Baan Trucks heeft onlangs een nieuwe Mercedes-Benz Arocs grondzuigauto aan WOB recycling in Enschede geleverd. Deze Arocs 3551 L 8x4 is zeer wendbaar en heeft een lichte en precieze besturing in alle omstandigheden, dankzij de gestuurde naloopas en de servotwin besturing. Daarnaast beschikt de Arocs over een ruime M-classicspace cabine met meerdere camera's en een mooie dakbeugel met lampen. De grondzuigopbouw is verzorgd door RSP (Pols) en dankzij diverse opties is deze grondzuigauto breed inzetbaar. WOB Enschede is gespecialiseerd in recycling, grondverzet en ander gespecialiseerd werk, en beschikt over meerdere grondzuigauto's voor verschillende toepassingen.

RRS

RRS Equipement B.V.

Model: Mercedes-Benz Actros 2536 L ENA 6X2

Deze Actros 2536 L ENA 6X2 is zeer riant uitgevoerd en is voorzien van een opbouw van DHM uit Wolvega. Deze Actros wordt ingezet voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks. Oftewel, heeft u problemen met een verstopte afvoer of toilet? Heeft u last van stank- of wateroverlast? Dan biedt RRS een uitkomst. 

Huuskes

Huuskes 

Model: Mercedes-Benz Actros 1840 LS 4X2

Deze twee Actrossen 1840 LS 4X2 voor Huuskes zijn prachtig uitgerust. Zo zijn ze voorzien van de MirrorCams voor meer zicht, hebben ze ABA5 voetghangers- en fietsersherkenning, zijn ze voorzien van Side Guard Assist, beschikken ze onder andere over de Multimedia Cockpit en zo zijn nog veel meer. 

Baks

Baks Logistiek

Model: Mercedes-Benz Actros 1848 LS 4X2

Eén uit de serie van acht Actrossen.  Deze Actrossen met de nieuwe aandrijflijn zijn zoals altijd voorzien van mooie mooie opties zoals; de ruime GigaSapce cabine, het SafetyPacket, de LED verlichting, etc. Dasko is aktief in het vervoeren van gekoelde en bevroren producten, intermodaal transport, warehousing, winkeldistributie en het bezorgen van boodschappen aan huis.
 

IMG_8899

Vorgers Autoberging

Model: Mercedes-Benz Actros 1840 L Lowliner

Afgeleverd aan Vorgers Autoberging: de Mercedes-Benz Actros 1840 L Lowliner. Vorgers Autoberging bergt alle denkbare voertuigen en hebben een wagenpark tot hun beschikking voor alle bergingsopdrachten. De Actros 1840 L Lowliner is voorzien van o.a. ruiten in de zijwanden en achterwand (voor optimaal zicht), Mirrorcams, Streamspace cabine, automatische afstandsregeling en LED lampen.

c97f0cc4-ab0e-423f-a27d-8b1d00ab7f8e

RRS B.V.

Model: Mercedes-Benz Actros 2536 L ENA 6x2 M Space cabine

Afgeleverd aan RRS B.V.: de Actros 5 S/M Voertuigtype : 2536 L ENA 6x2. Riool Reinigings Service RRS is de specialist voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks. 

IMG_0467

Betonpompbedrijf Nijwa B.V.

Model: Mercedes-Benz Arocs 4146 8X4/4 Betonpomp CIFA

Afgeleverd aan Betonpompbedrijf Nijwa B.V.: de De Mercedes-Benz Arocs 4146 8X4/4 Betonpomp CIFA. De CIFA opbouw is verzorgd door van der Spek uit Vianen. Betonpompbedrijf Nijwa BV is gespecialiseerd in het verpompen van betonmortel voor de woning- en utiliteitsbouw, de agrarische sector en de grond-, weg- en waterbouw.

IMG_0768

Hazewinkel-Slebos H&S

Model: Mercedes-Benz Arocs 4745 LK 10X4/6

Afgeleverd aan Hazewinkel-Slebos H&S: de De Arocs 4745 LK 10X4/6. H&S is al 40 jaar het grondwerk- en transportbedrijf waar je terecht kunt voor allerlei projecten rondom grondverbetering, levering van zand, containerhuur en transport.

IMG_8495

DASKO

Model: Mercedes-Benz Actros 1848 LS

Afgeleverd aan DASKO transport: maar liefst 12 Actros 1848 LS zijn geleverd aan Dasko uit Almelo. Volle Actros L Gigaspace uitgerust met onder andere Safety- Climate- en Comfortpackage. 

IMG_8473

STOOFF Interior Projects 

Model: Mercedes-Benz Actros 1840L 

Een volledig luchtgeveerde Actros 1840 L in Obsidaan zwart metallic, voorzien van een o.a. LED verlichting, Intelligent light, Style Line, Extra Line, trucknavigatie en automatische afstandsregeling met stop & go. Esve Lichtenvoorde verzorgde de mooi afgewerkte opbouw.

IMG_8257

Bolk Transport

Model: Mercedes-Benz Actros 1848 LLS Lowliner

Afgeleverd aan Bolk Transport: twee maal de Mercedes-Benz Actros 1848 LLS Lowliner. De trucks zijn veelzijdig uitgevoerd. Zo zijn ze onder andere voorzien van volledig ADR Standairco en voorzien van alle veiligheid systemen.

IMG_4002

Rensink Almelo

Model: Mercedes-Benz Actros 3363 LS 6x4

Baan Twente heeft deze fantastische Actros 6x4 met 630 pk mogen afleveren aan Rensink Almelo. De kernactiviteiten van  Rensink Almelo omvatten exceptioneel transport, industriële montages en industriële verhuizingen. Deze Actros 3363 LS 6x4 is voorzien van alle opties zoals retarder, veligiheids systemen, extra grote SB brandstoftank van 800 ltr en kistenwand.

IMG_8426

Anton Raamsman Transport 

Model: Mercedes-Benz Actros L 

Deze Actros L is o.a. voorzien van lederen bekleding, Gigasapce cabine, Alcoa velgen,  lage stoelen, soundsystem, veiligheidssystemen en prachtig spuitwerk van handvaten, tankbanden tot naven. Dankzij de servotwin stuurt deze trekker lekker licht, snelheidsafhankelijk. En wat direct opvalt, de Actros L is echt veel stiller.

Bolk-Transport-Actros-aflevering

Bolk Transport

Model: Mercedes-Benz 6x2 Actros

Afgeleverd aan Bolk Transport: de unieke lage 6x2 Actros-Trekker. “Lekker kort bij de grond: dat staat ‘m wel”, zegt Erik Maassen van den Brink, de wagenparkbeheerder van Bolk Transport over hun nieuwste en bijzondere Mercedes-Benz Actros-trekker.

Nijwa-betonwagen-2

Betonpompbedrijf Nijwa B.V.

Model: Mercedes-Benz Arocs 2636 10x4 met OM 470

Afgeleverd aan Betonpompbedrijf Nijwa B.V.: de De Arocs 2636 0x4 met OM 470. Dankzij de Liebherr 24 meter betonpomp, geleverd door Meskens Beton- en Kraantechniek uit Leek, kan de combinatie worden ingezet voor het pompen van betonmortel met 140 kuub per uur.

d829b927-fe7a-4796-b843-fa363267a19c

Oostdam Metaal Recyling

Model: Mercedes-Benz Actros

Afgeleverd aan Oostdam Metaal Recyling: de Actros. Oostdam is een van de grotere bedrijven op het gebied van verwerken, verhandelen van schroot en non-ferro metalen en sloopwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontmantelen van grote fabriekscomplexen. Eenvoudige maar ook omvangrijke sloopprojecten nemen we voor onze rekening.