Diensten by Baan Twente: maatwerk

Baan Twente biedt alle financiële diensten die bij u, uw auto en uw mobiliteitsbehoefte passen: van slimme lease-oplossingen en financieringen tot en met verzekeringen. Dat betekent dat standaardoplossingen niet bestaan: u krijgt altijd maatwerk.

GSP_PC508842

Zakelijke lease

Kiest u voor financiële zekerheid of voor comfort? Onze zakelijke producten hebben aantrekkelijke voorwaarden en geven u de mogelijkheid om te rijden in de auto van uw dromen. Met financiële lease kiest u voor een zakelijke financiering met vaste maandbedragen. Ná de laatste termijn is de auto van u. Bij operationele lease betaalt u een vast bedrag per maand over een vooraf afgesproken periode. U huurt de auto in feite van ons. Aan het einde van de periode levert u de auto in en kunt u een nieuwe auto leasen. 

Airco_cleaning_03

Privé lease

Uw favoriete auto is bereikbaar. U rijdt met Privélease voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijdt. Bovendien geniet u van veiligheid en comfort inclusief alle services, zoals wegenbelasting, verzekering, reparatie & onderhoud en vervangend vervoer.

WarrantyExtension

Financiering

Met een huurkoopfinanciering is uw favoriete auto bereikbaar. Met deze financiering kunt u de aankoopprijs van de auto in maandelijkse termijnen spreiden. U kunt de financiering volledig op uw persoonlijke situatie en wensen afstemmen. 

GSP_PC506221

Verzekeringen

Hebt u wel eens nagedacht over mogelijke schade aan of diefstal van uw auto of bestelwagen? Hopelijk overkomt het u nooit, maar juist op dat moment merkt u hoe belangrijk goede voorwaarden en service bij een verzekering zijn. Bij schade of diefstal wilt u graag snel en klantvriendelijk geholpen worden. Het is dan prettig om te kunnen vertrouwen op een uitstekende schadeafhandeling: met ons als uw aanspreekpunt.