• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz Financial by Baan Twente: maatwerk

Zoals u van Mercedes mag verwachten, biedt Mercedes-Benz Financial een eersteklas diensten- en servicepakket om uw mobiliteit te garanderen. Baan Twente biedt alle financiële diensten die bij u, uw auto en uw mobiliteitsbehoefte passen: van slimme lease-oplossingen en financieringen tot en met verzekeringen. Dat betekent dat standaardoplossingen niet bestaan: u krijgt altijd maatwerk. Of u nu een zakelijke of particuliere klant bent, wij ontnemen u graag alle zorgen zodat u maximaal kan genieten van uw Mercedes-Benz. Ontdek onze mogelijkheden voor gespreide betaling, leaseproducten en verzekeringen. 

Particuliere producten

Uw favoriete Mercedes-Benz is bereikbaar. Wij hebben voor u, als particuliere klant, twee passende financiële oplossingen. Met onze huurkoopfinanciering spreidt u de aankoopprijs van de auto in maandelijkse termijnen. Terwijl u met Privélease voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes-Benz rijdt. Bovendien geniet u van veiligheid en comfort inclusief alle services, zoals wegenbelasting, verzekering, reparatie & onderhoud en vervangend vervoer.

Zakelijke diensten

Kiest u voor financiële zekerheid of voor comfort? Onze zakelijke producten hebben aantrekkelijke voorwaarden en geven u de mogelijkheid om te rijden in de auto van uw dromen. Met financiële lease kiest u voor een zakelijke financiering met vaste maandbedragen. Ná de laatste termijn is de auto van u. Bij operationele lease betaalt u een vast bedrag per maand over een vooraf afgesproken periode. U huurt de auto in feite van ons. Aan het einde van de periode levert u de auto in en kunt u een nieuwe Mercedes-Benz leasen. 

Verzekeringen

Hebt u wel eens nagedacht over mogelijke schade aan of diefstal van uw auto of bestelwagen? Hopelijk overkomt het u nooit, maar juist op dat moment merkt u hoe belangrijk goede voorwaarden en service bij een verzekering zijn.Bij schade of diefstal wilt u graag snel en klantvriendelijk geholpen worden. Het is dan prettig om te kunnen vertrouwen op een uitstekende schadeafhandeling: met uw eigen dealer als aanspreekpunt. 

Extra services

Naast leasen, financieren of verzekeren bieden wij u een divers aanbod van service-opties. U kunt bijvoorbeeld uw reparatie en onderhoud vooraf regelen of een brandstofpas aanvragen. Of wellicht wilt u nog accessoires toevoegen?

 

Waar bent u naar op zoek?