Private Lease

Compact_cars_2020

Past perfect

Met private lease (ook wel privé lease genoemd) rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Mercedes-Benz. Een auto die u volledig naar wens configureert, maar waaraan u géén spaargeld hoeft te besteden.

U weet precies wat uw Mercedes-Benz kost, want in het leasetarief zijn meer dan 10 autoservices inbegrepen, zoals verzekering, onderhoud en reparatie, pechhulp en wegenbelasting. U betaalt zelf alleen de brandstof en eventuele kosten als verkeersboetes. Dat maakt private lease vaak ook financieel een aantrekkelijke keuze: zo is Privélease van een nieuwe Mercedes-Benz zelfs voordeliger dan het privé leasen van een occasion.

Leunt u maar achterover.. Wij zorgen dat alles voor het rijden met uw Mercedes-Benz zorgeloos geregeld is!

Met financieel voordeel

"Is private lease duur?", wordt vaak gevraagd. Vergelijk zelf de kosten met het kopen van een nieuwe Mercedes-Benz en u ziet van niet. Dit komt doordat de eerste levensjaren van een auto de grootste afschrijving plaatsvindt, een waardevermindering die bij private lease door Mercedes-Benz wordt opgevangen.

Daarnaast maakt de samenwerking tussen Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Insurance Services en Mercedes-Benz Financial Services onze scherpe tarieven mogelijk. Privélease van een nieuwe Mercedes-Benz is daardoor zelfs voordeliger dan het privé leasen van een occasion. Stel uw voertuig samen en configureer ook direct uw maandbedrag.