Ford nieuws

Op deze pagina vindt u alle nieuwsartikelen omtrent Ford

ford
02_Ford-introduceert-nieuwe-volledig-elektrische-Explorer-ontworpen-en-gebouwd-in-Europa

De nieuwe Ford Explorer; Volledig elektrisch. Alles wat je nodig hebt en meer. Nu te bestellen!

Een elektrische SUV met snelladen, geavanceerde technologie en superieur comfort. De nieuwe Ford Explorer®. Alles wat je nodig hebt en meer. Nu te bestellen vanaf € 41.450,- en komt daarmee in aanmerking voor € 2.950,- overheidssubsidie.

 

2024_FORD_PUMA_21-1

De nieuwe Ford Puma. Cool, Comfortabel en Connected.

Ford presenteert de nieuwe Puma, een hightech evolutie van de bestverkochte personenauto van Ford in Europa1. De nieuwe Puma tilt de compacte crossover-ervaring naar een nieuw niveau met een onderscheidend design, een compleet nieuw interieur en veelzijdige opbergruimte. Bovendien komt de nieuwe Ford Puma ook als 100% elektrische versie: de Ford Puma Gen-E. 

2023_FORD_KUGA_ST-LINE_10

De nieuwe Ford Kuga

Voorzien van meer. Meer vermogen. Meer trekkracht. Meer stijl. Meer tech. Meer vrijheid. Maak kennis met de nieuwe Ford Kuga® Plug-In Hybrid SUV. Ford introduceert de nieuwe Kuga Plug-In Hybrid met als doel nog meer bestuurders te overtuigen van de voordelen van elektrisch rijden. Het model is gebaseerd op de bestverkochte plug-in hybride van Europa in de afgelopen drie jaar1,2 en tilt de kwaliteiten van de familie-SUV naar een nog hoger plan. De nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybrid biedt verrassende prestaties, het gemak van naadloze connectiviteit en een nog completere veiligheidsuitrusting.

2022Ford_NextGenRanger_Wildtrak_Front3QTR_static3-scaled

De nieuwe Ford Ranger

De nieuwe Ford Ranger is de meest intelligente, veelzijdige en bekwame pick-up van het moment. Om dit te realiseren maakte Ford gebruik van zijn jarenlange expertise op het gebied van trucks en pick-ups in combinatie met zijn uitgebreide kennis van klanten over de hele wereld. Het resultaat is een ultieme alleskunner; klaar voor onvergetelijke avonturen met het gezin, het bedrijf of simpelweg voor het plezier.

Ford_E-Transit_Front_3_4_HomeCharging_2-1-scaled

De nieuwe Ford E-Transit: grootste bereik en laagste vanafprijs in segment

De aantrekkingskracht van de E-Transit zit ‘m niet alleen in zijn bereikbaarheid, maar vooral in het totaalplaatje. Zo krijgt hij een extra rijke standaarduitrusting en een arsenaal aan assistentiesystemen mee, bovenop een geïntegreerd gamma van software en diensten die de uptime en de gebruikskosten optimaliseren. Hij is daarnaast leverbaar met het innovatieve ProPower Onboard waarmee op locatie gereedschap, lampen, laptops en bijvoorbeeld koelaggregaten van stroom kunnen worden voorzien.