Baan Twente Bedrijfswageninrichting

Baan Twente is dé specialist in het verzorgen en inbouwen van bedrijfswagensinrichtingen. U kunt bij ons terecht voor standaard oplossingen tot maatwerk.
Baan Twente is dé specialist in het verzorgen en inbouwen van bedrijfswagensinrichtingen. 

U kunt bij ons terecht voor standaard oplossingen tot maatwerk. Samen met onze specialisten stelt u uw wensen en behoeften voor uw bedrijfswagen vast. Baan Twente vertaalt dit naar de perfecte inrichting voor uw bedrijfswagen.

Voor alles een oplossing
Gebruikers van de Mercedes-Benz bedrijfswagens hebben diverse wensen die soms niet vervult kunnen worden met de standaard artikelen die in het assortiment zitten. Dit vergt maatwerk en hiervoor biedt Baan Twente alle mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan dubbele vloeren, vloerlades, trekhaken, safety bumpers, sidebars, werkbanken en inrichtingskasten. Samen met u vinden we voor elk probleem een oplossing. 

sortimo_1

Interesse of een vraag? 

Onze gepassioneerde bedrijfswagenexperts helpen u graag verder. Wij vragen u contact op te nemen via het contactformulier of direct contact op te nemen met een verkoopcollega. 

bedrijfswageninrichting_5

Wanden en vloeren

Ook voor levering en inbouw van laadruimtebescherming bent u bij Baan Twente aan het juiste adres. Om het interieur van uw Mercedes-Benz te beschermen levert Baan Twente onder andere wielkasten, (kunstof) zijwanden, kopschotten, vloeren en raambeveilingen.

bedrijfswageninrichting_6

Vloerlades

Vloerlades worden onder een dubbele vloer gemonteerd. Hierdoor blijft er laadruimte vrij voor het vervoeren van materiaal of een bedrijfswageninrichting. De vloerlades zijn verkrijgbaar in verschillende dieptes, breedtes en hoogtes voor elke Mercedes-Benz. Tevens kan er gecombineerd worden tussen hoge en lage lades. 

bedrijfswageninrichting_2

Accessoires

Wij zijn pas tevreden als aan al uw wensen zijn voldaan. Daarom heeft Baan Twente een breed assortiment aan artikelen voor het interieur en het exterieur van uw bedrijfswagen. De accessoires sluiten natuurlijk naadloos aan bij onze voertuigen en bedrijfsinrichting.