Onderhoud Ford

Onderhoud voor uw Ford!

Baan Twente is de officiële Ford dealer in Twente, u kunt bij ons terecht voor onderhoud, APK en reparatie aan uw Ford. Om uw Ford in optimale conditie te houden en eventuele technische mankementen te voorkomen is er onderhoud nodig. Bereken online de werkplaatskosten met de Ford onderhoudscalculator.

Service & Onderhoud


 

Ford Motorcraft Service

Met Ford Motorcraft Service kiest u voor extra voordelig onderhoud voor uw auto ouder dan vijf jaar. Met onze Ford Motorcraft Service kunt u rekenen op de vakkundigheid, efficiëntie en kwaliteit, voor een lage prijs.

Ford onderhoud

Onderhoud door de officiele Ford Dealer. Bij Ford onderhoud krijgt u kostenloos en levenslang Ford Assitance (pechhulp). Ook bent u verzekerd van het gebruik van originele onderdelen en vloeistoffen volgens de fabrieksspecificatie.

DSC04035
Ford Onderhoud bij Baan Twente

✓ Originele Ford en Ford Motorcraft onderdelen, inclusief 1 jaar garantie
✓ Ford-opgeleide en getrainde monteurs
✓ Specialistische gereedschappen en diagnoseapparatuur van Ford
✓ Beste prijs garantie op Ford Motorcraft onderhoud en reparatie
✓ De expertise van Ford

Voor onderhoud aan uw Ford wordt u bij Baan Twente altijd goed en vriendelijk geholpen. Ons vakkundig personeel weet precies welk onderhoud uw Ford nodig heeft zodat u nooit teveel betaald. Neem contact op met één van onze vestigingen voor een scherp geprijsd onderhoudsadvies op maat of maak een afspraak.

Vaste onderhoudstarieven vooraf

Voor klein en groot onderhoud en het servicen van uw Ford hanteren wij vaste tarieven. Daarmee weet u altijd waar u aan toe bent. Wel zo prettig.

Dient uw Ford gerepareerd of gekeurd te worden? Ook dan weet bij ons zeker dat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Eerlijk en kwalitatief onderhoud staat hoog in het vaandel bij Baan Twente. En dat is veelal voordeliger dan u denkt.

Ford Economy Service 5+

Originele onderdelen en technisch getrainde monteurs houden je Ford in topconditie

Ford Economy biedt een breed assortiment aan vervangingen en reparaties voor de laagste prijs, speciaal voor een Ford van vijf jaar of ouder. Of je nu een distributieriem wilt laten vervangen, nieuwe remblokken wilt laten monteren of de airconditioning wil laten servicen: bij de Ford dealer ben je aan het juiste adres. Wij gebruiken lage all-in adviesprijzen voor vervangingen en reparaties zodat je vooraf altijd weet waar je aan toe bent.

Reparaties en vervangingen worden altijd uitgevoerd door Ford erkende monteurs. De Ford dealer kent jouw Ford als geen ander, ongeacht hoe oud of gebruikt deze ook is. Bij vervangingen en reparaties wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van gereedschap dat speciaal voor jouw Ford is ontwikkeld. Hierdoor ben je zeker van vele zorgeloze kilometers, doordat je de kwaliteit krijgt die je van Ford gewend bent. 

DSC03934

De Ford-monteur biedt hoogwaardige service

Ontvang professionele Ford-service tegen een betaalbare prijs en zonder verborgen kosten: een 20-punts veiligheidscontrole en vervanging van olie, oliefilter en luchtfilter. Personenauto's voor € 259,-- en bedrijfswagens voor € 259,-- excl. BTW.
 

De juiste banden tegen de juiste prijs

Banden zijn het enige contact tussen je Ford en de weg. Zorg er daarom voor dat jouw banden in topconditie zijn. Ford Economy Service biedt je een breed scala aan scherp geprijsde banden waarmee je veilig op weg kunt.

DSC03911

Ford Protect Service 

Voor bedrijfswagens!

3, 4 of 5 jaar onderhoud voor een eenmalig aantrekkelijk bedrag.

Met het Ford Protect Service Plan houd jij je Ford Bedrijfswagen eenvoudig en voordelig in topconditie. In plaats van losse onderhoudsbeurten te betalen, bieden wij je 3, 4 of zelfs 5 jaar onderhoud en dat allemaal voor een eenmalig aantrekkelijk bedrag. Zo heb je de onderhoudskosten onder controle en ben je verzekerd van de inzetbaarheid van jouw Ford.

Jouw voordelen op een rij

Om te zorgen dat jij alles uit je bedrijf kan halen, helpen wij stilstand te voorkomen. Daarmee beperken we ongemak en kosten.
Het Ford Protect Service Plan biedt je: 

  • 3, 4 of 5 jaar onderhoud voor een eenmalig aantrekkelijk bedrag
  • Een besparing op je onderhoudskosten
  • Geen onverwacht hoge rekeningen voor onderhoud
  • 24/7 Ford Assistance Gold pechhulpservice in heel Europa
  • Gebruik van originele Ford onderdelen
  • Onderhoud door speciaal opgeleide monteurs voor de hoogste technische- en kwaliteits standaarden
  • Weer fris op pad – we wassen je bedrijfswagen na onderhoud

Ford grote beurt

Wilt u meer weten over de grote beurt voor uw Ford of heeft u vragen? Neem contact op of kom langs in Enschede, Hengelo, Rijssen of Oldenzaal. Wij helpen u graag.

Bij een grote beurt wordt uw Ford gecontroleerd op meer dan 70 belangrijke punten. Op basis van een uitgebreide checklist voert een monteur de onderhoudsbeurt uit. Zo worden onder andere de motorolie ververst, vloeistoffen bijgevuld en filters vervangen. U hoort vooraf precies wat de grote beurt voor uw auto inhoudt en wat de kosten zijn. 

Ford kleine beurt

Bij een kleine beurt controleert onze monteur uw Ford op meer dan 20 belangrijke punten. Op basis van een checklist voert een monteur de kleine onderhoudsbeurt uit. Wij vervangen de motorolie en de ruitensproeiervloeistof wordt bijgevuld. U hoort vooraf precies wat de kleine beurt voor uw auto inhoud en wat de kosten zijn.

Wat kost een grote of kleine beurt?

De prijs van een kleine beurt is afhankelijk van uw auto af. Dit komt omdat bijvoorbeeld de hoeveelheid olie en kosten voor onderdelen per auto verschillen. Vooraf weten wat precies de kosten zijn? Neem van te voren contact op. Heeft u een Ford dan kunt met onderhoudscalculator  een berekening maken.

Hoe vaak heeft mijn auto een beurt nodig?

Hoe vaak een grote of kleine beurt moet worden uitgevoerd is afhankelijk van uw auto, de gereden kilometers en de datum van uw laatste onderhoud. Ons Service Team kan u hier uiteraard over adviseren. In de meeste gevallen adviseren wij om elke 20.000 km of 12 maanden een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Afhankelijk van de onderhoudshistorie kan dit een grote of een kleine beurt zijn. 

20200506-3814-lr

Onze vestigingen

Maak een afspraak bij een van onze vestigingen in Rijssen, Hengelo, Oldenzaal of Hengelo.