Acties Ford

website actie ford voordeel campagne

Ford Voordeel 

Profiteer nu van Ford Voordeel! Vanaf 5 juni tot en met 30 september kun je profiteren van geweldige aanbiedingen op de nieuwe Ford Fiesta, Ford Puma, Ford Focus en Ford Kuga, die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Met Ford Voordeel geniet je van enorme kortingen op de aanschaf van een auto, zeer concurrerende Ford Private Lease-bedragen en aantrekkelijke Ford Options-rentepercentages. Voor de Ford Puma, Kuga en Focus geldt een rentepercentage van slechts 2,9%. En voor de Ford Fiesta is er zelfs een extra lage rente van 1,9% beschikbaar.

Of je nu op zoek bent naar een compacte en sportieve stadsauto, een veelzijdige crossover, een dynamische hatchback of een ruime SUV, bij Ford Voordeel vind je de juiste auto voor jouw wensen. En omdat ze direct uit voorraad leverbaar zijn, kun je snel genieten van je nieuwe Ford.

2021_FORD_RANGER_FULL_RANGE_13-scaled

Tot 4 jaar 0% rente | Tot wel € 3.000,-- Ford Bedrijfswagen voordeel

Wij geven je tot wel € 3.000 Ford Bedrijfswagen voordeel, gewoon omdat we blij zijn dat je voor Ford kiest. Bovendien bepaal je helemaal zelf wat je met dit voordeel doet. Denk bijvoorbeeld aan extra opties, het Ford Protect Service Plan, accessoires om jouw nieuwe bedrijfswagen nog mooier te maken of gewoon extra voordeel op het initiële aankoopbedrag.

2021_FORD_FOCUS_ST-LINE_OUTDOOR_02 (1)

Actie: Ford Options

Elke 2 of 3 jaar een gloednieuwe Ford rijden? Dan is Ford Options de oplossing voor jou!

Met Ford Options los je alleen af wat je 'verbruikt'. En met een eventuele aanbetaling en het kilometrage (20.000 km of 30.000 km per jaar) beïnvloed je zelf jouw maandbedrag. Dat maakt Options zo voordelig.