Mustang Mach-E

Maak kennis met de Mustang Mach-E: Fords eerste volledig elektrische SUV. Prachtig vormgegeven ontwerp, geavanceerde technologieën en een maximaal elektrisch rijbereik van 610 km.
ford

Hoe wilt u de Ford Mustang Mach-E rijden?

Kopen vanaf

€ 46.300

Private lease vanaf

 € 699

Bijtellingspercentage

16%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Ford Mustang Mach-E

FORD_MUSTANG_MACH-E_10
HERO_01_062_FLOOR_CAR_SHADOW

One pedal drive

De Mustang Mach-E beschikt over een geavanceerd One Pedal Drive-systeem. Haal je voet van het gaspedaal en de auto vertraagt automatisch en soepel. Energie die gewoonlijk verloren gaat door vertraging wordt opnieuw opgevangen en gebruikt om het accubereik van je auto te vergroten. Het systeem zorgt ervoor dat je het grootste deel van de tijd met één pedaal kunt rijden. Je hoeft alleen het rempedaal te gebruiken als je plotseling moet remmen.

FORD_MUSTANG_MACH-E_11

Fordpass-App

Verbind je Mach-E met de FordPass-app op je smartphone om nog meer slimme functies te kunnen gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld je telefoon gebruiken om je auto te vinden, deze op afstand te vergrendelen en te ontgrendelen, de bandenspanning te controleren en voertuigmeldingen te ontvangen. Je kunt ook ritten plannen met je telefoon en de bestemmingen met je auto delen. Indien gewenst, kunnen de laadmogelijkheden langs de route automatisch worden weergegeven. En speciaal voor de Mach-E geeft de functie 'Intelligent Range’ oplaadniveaus, resterende rijafstand en handige openbare oplaadlocaties onderweg weer. Profiteer ook van gratis toegang tot het FordPass-oplaadnetwerk, met kortingen bij NewMotion- en IONITY-oplaadpunten.

FORD_MUSTANG_MACH-E_INTERIOR_13

E-Latch system

We hebben de portierhendels van de Mustang Mach-E verwijderd en een elegant, gestroomlijnd ontwerp gecreëerd. Als je dichtbij je auto komt, herkent het systeem je telefoon of sleutel met afstandsbediening en wordt er een knop op de portierstijl verlicht. Druk simpelweg op de knop om de deur te openen. Als je vertrekt, zal het systeem zichzelf ook automatisch vergrendelen. Of je nu op avontuur gaat of gaat winkelen, de praktische laadruimte aan de achter- en voorkant van de auto biedt je veelzijdige opbergruimte voor allerlei uitstapjes.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Ford Mustang Mach-E en de diverse uitvoeringen

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op