Onderhoud

Goed onderhoud en service zorgt ervoor dat u in een veilige en betrouwbare auto blijft rijden. Daarbij verlengt tijdig onderhoud, de levensduur van uw auto en voorkomt het dat u voor onvoorziene reparatiekosten komt te staan.

LEN01214
Onderhoud bij Baan Twente

Wanneer heeft mijn auto onderhoud of service nodig? Wanneer klein of groot onderhoud nodig is, hangt af van de kilometerstand en het aantal kilometers die u jaarlijks rijdt. Als officieel dealer van Mercedes-Benz en Ford kunnen wij exact aangeven wat voor uw auto de juiste onderhoudsbeurt is. Afhankelijk van de leeftijd en kilometrage van uw voertuig kunnen aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Vraag ons gerust naar informatie, wij helpen u graag.

LEN05072
De Service van Baan Twente

Ons gespecialiseerde serviceteam staat voor u klaar. Door uw voertuig toe te vertrouwen aan ons, bent u verzekerd van de volgende voordelen: 

 • Wij controleren uw auto en adviseren welke reparatie werkzaamheden nodig zijn. Zo zorgt u dat de lange levensduur van uw voertuig. De levensduur blijft gewaarborgd en zo voorkomt u onnodige, extra kosten
   
 • Een afspraak op een moment dat het u het beste uitkomt
   
 • Een wachtruimte waar u rustig kunt werken, met gratis WiFi
   
 • Gebruik van originele kwalitatief hoogwaardige onderdelen waarop de onderdelengarantie van toepassing is
   
 • Speciaal getrainde vakmensen die uw Mercedes-Benz of Ford als geen ander kennen