Mobility++

Wist u dat de meeste auto’s 95% van de tijd stilstaan?'
Verduurzaam, bespaar & en vergroot flexibiliteit

Mobility++ is een nieuw initiatief van Baan Twente. Vanuit meer dan 50 jaar ervaring bieden wij alle middelen, kennis en support om uw mobiliteit op een nieuwe manier te organiseren. Middels Mobility++ verduurzaamt u uw mobiliteit, bespaart u kosten en kunt u flexibeler werken.

mobility
baan mobility 3

Bewuster van A naar B

Mobility++ is een 'Mobility as a Service' concept, kortweg MaaS genoemd. Hierbij gaan we uit van gebruik in plaats van bezit en worden verschillende vormen van vervoer zoals openbaar vervoer, fietsen en auto's gecombineerd. Afgestemd op uw mobiliteitsbehoefte wordt de beste oplossing gekozen. En dat allemaal binnen bereik van je eigen broekzak. Dankzij de slimme smartphone-app van Mobility++.

Ontwikkelingen in Nederland op het gebied van mobiliteitsoplossingen en car sharing

Autonoom

Autonoom rijden is een kwestie van tijd. Alle merken zijn er mee bezig.

Elektrisch

In 2021 was 11 procent van alle verkochte personenauto's volledig elektrisch. In 2022 steeg dit naar 26 procent.

Connected

Er is en zal een nog meer naadloze integratie zijn met smartphone en apps.

Delen

In 2019 waren er zo'n 50.000 deelauto's. Dit aantal is in 2022 gestegen naar 100.000

Smart 1 mobility 1

Alles via één app

Zo simpel werkt het!

Mobility++ is een deelautoconcept dat voor iedereen toegangelijk en bruikbaar is. Zonder gedoe. Alles verloopt namelijk via één en dezelfde smartphone-applicatie. Volg vervolgens het onderstaande stappenplan en binnen mum van tijd bent u efficiënt en snel op uw bestemming. 

mobility 1 baan twente 2

De perfecte automotive partner

Mobility++ is in het bijzonder de perfecte mobiliteitsdienst voor bedrijven, instellingen en overheden die flexibiliteit willen vergroten, willen verduurzamen en kosten willen besparen.

Zo valt met Mobility++ (aantoonbaar) ruim 20% te besparen in vergelijking met een traditioneel wagenpark . Nog maar te zwijgen over het feit dat gerelateerde zaken zoals parkeeroverlast en een onnodig grote voetafdruk op het milieu tot het verleden behoren. Des te meer wanneer u kiest voor een ander vervoersmiddel dan de automobiel (fiets, OV, elk denkbaar vervoersmiddel is in principe mogelijk).

Hoe werkt Mobility++ voor de gebruiker?

Bekijk de onderstaande video voor een uitgebreide uitleg. 

STAP 1

Voorbereiding & reserveren

STAP 2

Activeren reservering & rijden

STAP 3

Gearriveerd & beëindigen huurperiode