Zorgeloos op weg met een Mercedes-Benz verzekering

19C0484_012

Onze verzekeringen

Bij Mercedes-Benz staan service, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Die belangrijke kernwaarden ziet u ook terug in onze verzekeringen voor auto's, bestelwagens, oldtimers, motoren, taxi's en trucks. 

Kies voor onze speciale merkenpolissen voor Mercedes-Benz en smart. Rijdt u een ander merk? Voor u is er de Daimler verzekering. Iedere verzekering heeft zijn eigen specifieke voordelen, maar altijd volgens dezelfde Mercedes-Benz maatstaf.

Vans_NL_Visual_Range_Herfst_7087 × 6481

Verzekerd van de beste voorwaarden

Met een Mercedes-Benz verzekering hebt u uitstekende voorwaarden en de beste service voor een goede prijs. Wij denken met u mee en wij laten u, letterlijk en figuurlijk, nooit staan.

  • Met een Mercedes-Benz verzekering hebt u een hele goede nieuwwaarderegeling. Afhankelijk van het model krijgt u tot maximaal 3 jaar een gelijkwaardige nieuwe auto!
  • U wordt altijd vakkundig en goed geholpen bij de afhandeling van schade. Schadeherstel en onderhoud van uw auto wordt uitgevoerd met nieuwe en originele onderdelen bij ons, uw eigen vertrouwde Mercedes-Benz dealer.