Onderhoudstarieven

Wij geven u graag, voordat u langs komt voor uw service, al een idee van de kosten. Zo houden we het transparant en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. De tarieven die wij hanteren zijn vaste tarieven. Dit geldt zowel voor Ford als Mercedes-Benz. 

Voor klein en groot onderhoud en het servicen van uw Mercedes-Benz hanteren wij vaste tarieven. Daarmee weet u altijd waar u aan toe bent. Wel zo prettig.

Dient uw Mercedes-Benz gerepareerd of gekeurd te worden? Ook dan weet bij ons zeker dat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Eerlijk en kwalitatief onderhoud staat hoog in het vaandel bij Baan Twente. En dat is veelal voordeliger dan u denkt.

Ga voor de onderhoudsprijzen per model naar de onderhoudstarievenpagina.

Voor reparatie van uw Ford bent u bij de Ford Twente vestigingen aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé Fordspecialist bij uitstek. Door een vlotte en vakkundige diagnose en door de kennis van het merk Ford weten we de exacte oorzaak vast te stellen. Herstel kan vaak op korte termijn uitgevoerd worden omdat we veel onderdelen op voorraad hebben. Ford werkt met een onderhoudscalculator waarmee u de kosten van uw beurt of andere reparatie kunt berekenen.