Zakelijke lease

Kiest u voor financiële zekerheid of voor comfort? Onze zakelijke producten hebben aantrekkelijke voorwaarden en geven u de mogelijkheid om te rijden in de auto van uw dromen. 

Financiële Lease

Met Financiële Lease, ook wel huurkoop genoemd, kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. U kunt de aanschafwaarde (exclusief btw) volledig financieren. De btw dient u als zakelijke klant altijd aan te betalen. Na het voldoen van de laatste termijn wordt de auto uw eigendom. U heeft de mogelijkheid om naast de btw een extra aanbetaling te doen of uw huidige auto in te ruilen. Om zorgeloos te kunnen rijden kunt u naast de financiering ook kiezen voor een aantal aanvullende producten, zoals verlengde garantie en de autoverzekering.

Operationele lease

Bij Operationele lease betaalt u één vast bedrag per maand voor rente en aflossing, reparatie, onderhoud en banden, verzekeren, houderschapsbelasting en eventueel vervangend vervoer en een brandstofpas. De leasemaatschappij, die gedurende de leaseperiode juridisch en economisch eigenaar van de auto blijft, zorgt voor de aankoop van de door u samengestelde auto. U ontvangt, over een vooraf afgesproken periode, het gebruiksrecht van de auto waardoor u de auto in feite huurt.  

Bovendien zijn wij daarmee ook verantwoordelijk voor het economisch risico dat samenhangt met het ouder worden van uw auto, waardoor het restwaarderisico ook bij ons blijft. Aan het einde van de looptijd kunt u ervoor kiezen om uw auto in te leveren en een nieuwe te leasen. Of u kiest voor het overnemen van de auto tegen een vooraf afgesproken koopoptie.