Ford Options

Kuga_Plug_In-Hybrid_interieur-1

FORD OPTIONS

Elke 2 of 3 jaar een gloednieuwe Ford rijden?

Dan is Ford Options de oplossing voor jou!

Ford Options werkt heel eenvoudig. Bij aankoop van jouw auto stelt Ford de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde restwaarde los je tijdens de looptijd niet af. Je betaalt alleen het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW, in maandelijkse termijnen plus een vast laag rentepercentage. Bovendien kan je jouw Ford Options contract altijd tussentijds geheel of gedeeltelijk inlossen tegen lage kosten. 

Met Ford Options los je dus alleen af wat je 'verbruikt'. En met een eventuele aanbetaling en het kilometrage (20.000 km of 30.000 km per jaar) beïnvloed je zelf jouw maandbedrag. Dat maakt Options zo voordelig.

Beschikbaarheid; Nieuwe Ford modellen.

Kenmerken & Voordelen;

  • Vast maandbedrag
  • Vast laag rentepercentage over de gehele looptijd
  • De gegarandeerde restwaarde  (TGMW) beschermt je tegenonverwachtewaardedalingen in de occasionmarkt
  • Flexibiliteit tijdens en aan het einde van het contract
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor onderhoud, wegenbelasting en verzekering

Hoe werkt het;

  • Vaste maandelijkse kosten doordat je alleen het verschil tussen de TGMW en de aanschafprijs aflost. Het maandbedrag wordt berekend door middel van:
  • Contractduur – keuze uit 24 of 36 maanden
  • Jaarlijkse kilometrage – keuze uit 20.000 of 30.000 kilometer
  • Aanbetaling (optioneel)

Aan het einde; Aan het einde van het contract zijn er 3 mogelijkheden:


1.Vernieuwen
Een van de aantrekkelijke mogelijkheden van Options is dat je  jouw 2 of 3 jaar oude Ford weer kunt inruilen voor een nieuwe. Zo rijdt je weer in het nieuwste model, met 2 jaar fabrieksgarantie en tegen minimale onderhoudskosten. Is jouw Ford straks meer waard dan de minimaal gegarandeerde restwaarde (TGMW)? Dan is het verschil voor jou. Dat bedrag kan je dan bijvoorbeeld weer gebruiken als aanbetaling op jouw volgende Ford.

2.Teruggeven
Als je besluit om jouw Ford terug te geven wordt de conditie en het kilometrage beoordeeld. Je hoeft verder niets meer te betalen als de conditie van jouw auto en kilometrage volgens afspraak zijn. Door de restwaarde garantie blijf je nooit achter met een restschuld als de waarde van jouw auto onverwacht is gedaald. Je geeft de auto simpelweg terug aan Ford en je bent van alle verplichtingen af.

3.Houden
Wil je gewoon in jouw vertrouwde Ford blijven rijden? Geen probleem. Het enige wat je ons nog hoeft te betalen, is de TGMW – ofwel de door ons gegarandeerde minimum restwaarde. Dat kan je in één keer doen, maar ook weer in maandelijkse termijnen.