Schadeherstel

Bij Baan Twente heeft u de zekerheid van Erkend Schadeherstel. Uw auto wordt gerepareerd volgens de fabrieksnormen, middels originele onderdelen en tegen marktconforme prijzen. Eigenschappen die een positief effect hebben op de waarde van uw auto. 

LEN00952

Voor elk probleem een oplossing op maat.

SmallRepair.

Krassen, blutsen, steenslag. Het valt in het dagelijks leven nauwelijks te voorkomen. Met de innovatieve reparatieprocedures kunnen kleine gebruikssporen van buiten en binnen snel en voordelig worden hersteld. Zonder dat hele onderdelen worden vervangen en natuurlijk met de gebruikelijke hoge en beproefde kwaliteit.

 

LEN00958

Grote plaatwerkschade

Juist bij grote schade komt het aan op kennis en ervaring. En het gebruik van originele onderdelen, zodat uw auto er na de reparatie niet alleen weer als vanouds uitziet, maar ook voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen die nu eenmaal worden gesteld.

Kleine plaatwerkschade

Bij krassen en kleine deukjes hoeft er niet altijd uitgedeukt en compleet overgespoten worden. Wij hebben de techniek en ervaring in huis om kleine schades snel te verhelpen. Tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Vraag ons eens naar de mogelijkheden en u zult zien dat er veel meer mogelijk is dan u denkt tegen een aangename prijs.

GSP_BILD00199

Ruitschade

Een ongewenste ster in uw voorruit wordt door ons met de juiste gereedschappen en materialen nagenoeg onzichtbaar gerepareerd. Voor reparatie aan uw voorruit bent u bovendien volledig verzekerd (vanaf WA-beperkt-cascoverzekering). Ook voor volledige vervanging van uw autoruit zijn wij het aangewezen adres.

Het is belangrijk dat de ruiten van goede kwaliteit zijn en dat ze vakkundig worden geplaatst. Zo maakt de voorruit deel uit van de veiligheidsconstructie van de auto en is bijvoorbeeld het correct functioneren van de regensensor mede afhankelijk van de kwaliteit van de montage van de voorruit. Daarom is het gebruik originele onderdelen en vakkundige montage door ons essentieel. Voor volledige vervanging van de voorruit hanteren enkele verzekeringsmaatschappijen een eigen risico.

GSP-PC507818

Detecteert ongevallen

De ongevaldetectie van de Mercedes me Adapter-app.

In een noodsituatie is de gratis functie 'Ongevaldetectie op de smartphone' in de Mercedes me Adapter-app beschikbaar en ondersteunt u bij de eerste stappen na een ongeval.

  • Het direct vanaf de plaats van het ongeval verzenden van klant- en voertuiggegevens of voor latere afhandeling van de reparatie 
  • Proactieve ondersteuning dankzij de Mercedes-Benz servicehotline
scherm-3_Nederland_&_Vlaanderen__Hel
Vertrouw op het beste schadeherstel.

Repair & Reconnect

Wat op het eerste gezicht oppervlakkige schade lijkt, kan grote gevolgen hebben. Met Mercedes-Benz Repair & Reconnect weet u zeker dat ook de schade achter de schade wordt gerepareerd. De praktijk leert dat de schade achter schade snel over het hoofd wordt gezien als hier niet met de juiste kennis naar wordt gekeken. De Repair & Reconnect experts weten precies waar elke sensor zit en hebben alle specifieke kennis in huis over de aansluitingen, kalibratie en aanpassing van de sensoren en camera’s. Met Repair & Reconnect hebt u de garantie dat de auto weer net zo veilig en betrouwbaar is als voor de schade.

De voordelen.
  • Een integrale aanpak om uw auto weer in topvorm te krijgen.
  • Gecertificeerde Repair & Reconnect dealers hebben alle specifieke kennis in huis.
  • Er wordt uitsluitend gewerkt met specialistische apparatuur en Mercedes-Benz Originele Onderdelen.
  • Vier jaar garantie op de reparatie en twee jaar op onderdelen.