Baan Twente nieuws

Op deze pagina vindt u alle nieuwsartikelen omtrent Baan Twente

651ff60ccfa1bf1882caac6b__DSC3625a-p-2000

Met trots introduceren wij VOYAH bij Baan Twente Rijssen

VOYAH zet voet aan wal in Nederland. 
Met trots introduceren wij VOYAH: het nieuwe merk dat zich begeeft tussen de elektrisch aangedreven personenwagens in het luxe premium segment. Per heden presenteren wij VOYAH in Rijssen. Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht. Het kwaliteitsniveau, de prestaties en de functionaliteiten waar de voertuigen over beschikken maken dat het merk uitstekend past binnen ons portfolio.  

_RON8018

En dat is drie: Baan Twente wederom uitgeroepen tot beste Van ProCenter van Nederland

Baan Twente is ook in 2023 het beste Mercedes-Benz Van ProCenter van Nederland. Baan Twente noteerde opnieuw topscores op het gebied van service en klanttevredenheid en heeft zich in het afgelopen jaar daarnaast bewezen op het gebied van elektrische mobiliteit en digitale diensten.

Jan tijhuis

42 Jaar Passie en Prestaties: Het Indrukwekkende Verhaal van Jan Tijhuis bij Baan Twente

Het is niet vaak dat we een persoon tegenkomen wiens loopbaan een bijzonder avontuur op zich is. Het verhaal van onze collega Jan Tijhuis, met maar liefst 42 jaar in dienst bij Baan Twente, is een inspirerend relaas van toewijding, passie voor het vak en liefde voor auto's. Vanaf zijn bescheiden start tot het behalen van de titel "Nummer 1 Monteur van Nederland," laten we ons onderdompelen in het fantastische avontuur van Jan Tijhuis bij Baan Twente.

baantwentebestedealer

Baan Twente beste Mercedes-Benz Cars dealer van Nederland

Mercedes-Benz reikt Best Dealer Awards voor personenwagens uit in drie categorieën: ‘Best Dealer’,’ Best Customer Satisfaction’ en ‘Best Workshop CSI’.

Ieder jaar reikt Mercedes-Benz voor personenwagens de Best Dealer Awards uit. Mercedes-Benz dealer Baan Twente is ’Best Dealer 2022’ met de beste resultaten in de categorie ‘Best Dealer’, waarin aspecten als verkoop, service en klanttevredenheid worden beoordeeld. Baan Twente behaalde met zijn vestging in Rijssen bovendien de eerste plaats in de categorie ‘Best Customer Satisfaction’.

Van_pro

Baan Twente voor tweede jaar op rij meest klantvriendelijke Mercedes-Benz Van ProCenter van Nederland

Baan Twente is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot meest klantvriendelijke Mercedes-Benz Van ProCenter van Nederland. Afgelopen jaar - en enkele jaren daarvoor eveneens - won de Mercedes-Benz bedrijfswagendealer voor de regio Rijssen, Hengelo en Oldenzaal de felbegeerde titel ook al. Met deze nieuwe Best Van Dealer Award onderstreept Baan Twente dat service en klantvriendelijk breed in het DNA van het bedrijf verankerd zitten. En niet alleen bij de bestelwagendivisie, want ook de personenwagendivisie van Baan Twente werd recent door Mercedes-Benz beloond met de titel ‘Best Dealer 2022’.