Mercedes-Benz Trucks

Baan Trucks
Jouw officiële Mercedes-Benz truckdealer voor oost Nederland

Baan Trucks is de Mercedes-Benz dealer waar u terecht kunt voor een breed pakket aan producten en diensten. Bedrijfswagens en vrachtwagens behoren tot het assortiment. Of het nu gaat om een nieuwe of gebruikte bedrijfswagens/vrachten, lease, onderhoud, reparatie of schade herstel: Baan Trucks staat voor u klaar met een advies of dienst op maat.

mercedes-benz

Vind uw nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz Truck bij Baan Twente

Modellen

Bekijk alle Mercedes-Benz Truck modellen. Ontdek de uitvoering, prijzen en meer.

Trucks Configurator

Klik voor meer informatie hieronder en ontdek de eindeloze mogelijkheden die geboden worden.

Werkplaatsafspraak

Maak hier snel een werkplaatsafspraak voor uw Mercedes-Benz Truck. Telefonisch kan ook via 085 - 0466 005.

22DT140_076

Actieradius is niet langer een issue in transport

De laatste jaren is er veel vooruitgang geboekt op het gebied van elektrische voertuigen en de actieradius is steeds verder toegenomen. Er zijn nu elektrische trucks (zoals de eActros LongHaul) op de markt met een rijbereik van 500 km of meer, wat betekent dat ze geschikt zijn voor lange afstanden.

Verder en verder in 2023. Om tijdig in te spelen op deze veranderingen zijn de modellen die uit te leveren zijn in 2023 te vinden via de pagina Electric Truck Range.

LEN09214
Mercedes-Benz Service

Zonder zorgen op de weg; dankzij onze complete service aanbod van digitale services, servicecontracten en verzekeringen in combinatie met het gebruik van onze ServiceCard kunt u zich geheel op uw business concentreren.

Lees meer

Professionele werkplaats-werkzaamheden

geef onderhoud en reparatie in de juiste handen. Profiteer van het dicht vertakte werkplaatsnetwerk, uiterst deskundige monteurs en professionele service.

Lees meer

Betrouwbare hulp onderweg.

Pech of ongeval? Mercedes-Benz Service is u professioneel van dienst. Mercedes-Benz Service24h zelfs dag en nacht

Lees meer

LEN09255
Financial Lease

Als de truck na betaling van de laatste termijn uw eigendom moet worden. De rechtstreekse route naar eigendom. Dit is de perfecte manier om een Mercedes-Benz truck te kopen als u uw volledige eigendom wilt opbouwen en de totale kosten over een vaste periode wilt spreiden.

Lees meer

Operational Lease

Als u uw Mercedes-Benz Truck wilt gebruiken zonder eigenaar te zijn. De oplossing voor diegenen die een Mercedes-Benz Truck willen gebruiken voor een bepaalde periode, met lagere maandelijkse huurtermijn en zonder zorgen of verplichting om de truck te kopen.

Lees meer

Verzekering 

Vertrouw onze verzekeringen aan uw truck toe. Herstel en onderhoud wordt bij uw eigen vertrouwde dealer gedaan met nieuwe, originele onderdelen. Uw truck blijft zo als nieuw en behoudt zijn waarde.

Lees meer

content-mb-genuine-accessories-11-01

Personaliseer uw truck met accessoires

Geef uw voertuig de finishing touch. Met praktische en fascinerende oplossingen voor nog meer comfort, uiterlijk en veiligheid kunt u uw voertuig heel specifiek uitbreiden. Het aanbod aan Mercedes-Benz originele accessoires is zeer groot en biedt u veel ruimte voor uw wensen.

Download de accessoire brochure

U vindt ons assortiment accessoires voor Actros, Antos en Arocs in onze catalogus.

U vindt ons assortiment accessoires voor Atego en Axor in onze catalogus.

LEN08703

Bekijk onze vestigingen

Bezoek een van onze Mercedes-Benz vestigingen om auto's te bekijken, een proefrit te maken of een afspraak te maken voor onderhoud aan uw Mercedes-Benz. Iedere Mercedes-Benz vestiging beschikt over een Truck werkplaats en verkoopteam. 

 

Nijwa-betonwagen1

Afleveringen

Werkelijk alles is mogelijk om een truck eigen te maken. Diverse inbouw en opbouw mogelijkheden. Wilt u de Truck in huisstijl? Geen probleem. We laten u graag een aantal afleveringen van Baan Twente zien. 

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz bij Baan Trucks

Is Baan Twente officieel Mercedes-Benz dealer?

Ja, Baan Twente is officieel Mercedes-Benz dealer en is gevestigd in Twente met twee Trucks vestigingen

Biedt Baan Twente zowel occasions als nieuwe modellen aan?

Jazeker, u kunt bij Baan Twente terecht voor nieuwe auto's en occasions. Uiteraard kunt u ook een Truck komen samenstellen.

Kan ik online een onderhoudsafspraak inplannen voor mijn Mercedes-Benz?

Ja, online een afspraak inplannen kan via Werkplaatsafspraak maken op onze website. Liever telefonisch een afspraak inplannen, ga dan naar onze contact pagina.

Kan ik bij Baan Twente een Truck leasen?

Uiteraard is het mogelijk om een Mercedes-Benz te leasen. Wij bieden verschillende vormen van lease aan waaronder Financial lease en Operational lease. Lees meer