Mercedes Me Charge

Volledig transparant, oplaadgemak, geen grenzen en alles in één oogopslag

Haal het meeste uit uw elektrische ervaring

Geniet van naadloze e-mobiliteit dankzij vier belangrijke voordelen. Bekijk ze hieronder!

Mercedes-Me-Charge-Tarife-1200x689
Volledige prijstransparantie

U kunt Mercedes me Charge gebruiken met ons tarief en eenvoudig uw uitgaven bijhouden. U kunt de actuele tarieven op elk moment bekijken op onze tarievenpagina. Hier vindt u ook de huidige laadtarieven, die u ook kunt vinden op de kaart, de Mercedes me-app of in de head-unit van uw Mercedes-EQ.

Me Charge kaart
Volledig oplaadgemak

Geniet moeiteloos van elektrische mobiliteit: met één contract, één laadkaart en één toegang.

U hoeft niet langer meerdere kaarten te beheren en de kosten te tellen. In plaats daarvan kunt u met de Mercedes me Charge-laadkaart op 666.440 oplaadpunten in heel Europa laden. En u ontvangt één enkele maandelijkse factuur met al uw laadtransacties in uw munteenheid.

Landen
Steek grenzen over met één enkel contract

Laad uw Mercedes EQ op bij een van de 666.440 oplaadpunten* in 29 Europese landen. Waar u ook bent - tijdens een weekendje weg of op vakantie met het gezin - met Mercedes me Charge hebt u snel en gemakkelijk toegang tot laadstations.

Wij breiden ons laadnetwerk voortdurend uit en voegen voortdurend nieuwe laadstations toe. Op de kaart vindt u een overzicht van de oplaadpunten. Met behulp van de Mercedes me-app of uw head-unit krijgt u een voor de lading geoptimaliseerde navigatie naar uw volgende bestemming.

Zelfs als u uw elektrisch voertuig oplaadt in landen met een andere munteenheid, zult u altijd een factuur ontvangen die in uw plaatselijke munteenheid is opgesteld. Op die manier blijven de kosten volledig transparant.

csm_Electric-Intelligence_52b55d7f0b
In een oogopslag

Controleer uw verbruik en uw facturen online in het portaal Mercedes me Charge. Zo hebt u altijd een volledig overzicht van alle laadprocessen, inclusief tijd en duur, geladen energiehoeveelheid en bijbehorende kosten. U kunt ook uw contracten sluiten en beheren vanuit het comfort van uw eigen huis.

In het portaal kunt u ook uw persoonlijke profiel bijwerken, extra pakketten boeken (indien beschikbaar voor uw land) en wijzigingen in uw contract aanbrengen.