Mercedes-Benz
Vans acties

Uw Mercedes is dichterbij dan u denkt. Ontdek actuele aanbiedingen tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Range eVans

eVans Voordelen

Actievoordelen
✔️ Direct uit voorraad leverbaar;
✔️ ServiceCare Complete alles-in-één-pakket. 20% voordeel, 5 jaar lang;
✔️ Tot € 5.000.- SEBA Subsidie voordeel**.

*De hoogte van de SEBA Subsidie is afhankelijk van de hoogte van de investering. 

MBVANSNL_21240258_ServiceCare_Complete_images_764x573px_v1

Reparatie en onderhoud. Nu 20% voordeel. 5 jaar lang.

Profiteer nu tijdelijk van een exclusieve aanbieding: Ontvang tot wel € 1.500 korting op een ServiceCare Complete contract. Houd uw Mercedes-Benz in topconditie en bespaar tegelijkertijd. Met ServiceCare Complete zorgen we ervoor dat uw Mercedes-Benz in topconditie blijft, en met deze speciale aanbieding wordt het nog aantrekkelijker om te investeren in het onderhoud van uw bedrijfswagen. Terwijl u geniet van de uitstekende service die u van Mercedes-Benz gewend bent, profiteert u nu ook van financieel voordeel. Wacht niet te lang, want deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024. Geef uw nieuwe Mercedes-Benz de zorg die het verdient. Wij staan klaar om u te helpen uw Mercedes-Benz in optimale staat te houden.

4141583_vans515595_LR

Acties Financial Services

Aarzel niet en ontdek vandaag nog de exclusieve en scherpe aanbiedingen die op jou wachten. Klik eenvoudigweg op de onderstaande button en word doorverwezen naar de officiële Mercedes-Benz-pagina, waar je alle details vindt en moeiteloos dé bedrijfswagen voor jouw onderneming kunt vinden. 

eCitan 2024

De nieuwe eCitan. 

De eCitan is Bestelauto van het Jaar 2024! Geprijsd door zijn veiligheid en comfort, is hij de nieuwe norm voor bestelwagens in 2024. En daarom ontvangt u nu tijdelijk van ons € 1.000 ‘Bestelauto van het Jaar 2024’-premie. Met deze 100% elektrische bestelwagen geniet u van fiscale voordelen en blijft u altijd welkom in zero-emissiezones (ZE-zones). De eCitan heeft een actieradius tot 284 km en kan van 10% tot 80% worden opgeladen in ca. 38 minuten. Dit is de ideale elektrische partner voor al uw lokale ritten en in de stad. Bovendien kunt u tot 1.450 kg trekken. Ontdek de eCitan in onze showrooms.