Voyah

Baan Twente
Jouw officiële Voyah dealer voor oost Nederland

Baan Twente is de Voyah-dealer voor het oosten van Nederland. VOYAH Freedom to explore: natuurlijk en elegant design dat zich kenmerkt door drie woorden: Licht, Stil en Elegant. Ontworpen door het beroemde Italiaanse designhuis ItalDesign Giugiaro, met nadruk op duurzame materialen en geavanceerde veiligheidssystemen. Alle VOYAH-voertuigen behalen de hoogste score van vijf sterren in de C-NCAP test.

voyah

Vind uw nieuwe of gebruikte Voyah bij Baan Twente

Modellen

Bekijk alle Voyah modellen. Ontdek de uitvoering, prijzen en meer.

Complete voorraad

Bekijk alle auto's die wij uit voorraad kunnen leveren.

026.tych.gomes.voya.230824 (1)

FEEL FREE BY FOLLOWING
YOUR DREAM, DO IT WITH
PASSION, THEREFORE
YOU NEED COURAGE

werkplaats foto

Voyah Service & Onderhoud

Wanneer heeft mijn Voyah onderhoud of service nodig? Wanneer klein of groot onderhoud nodig is, hangt af van de kilometerstand en het aantal kilometers die u jaarlijks rijdt. Als officieel Voyah dealer kunnen wij exact aangeven wat voor uw Voyah de juiste onderhoudsbeurt is. Afhankelijk van de leeftijd en kilometrage van uw Voyah kunnen aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Vraag ons gerust naar informatie, wij helpen u graag.

image (15)

Onze vestiging

Bezoek onze vestiging in Rijssen om het merk Voyah en haar modellen te bekijken en te beleven. Maak een proefrit of maak een afspraak voor onderhoud aan uw Voyah.

 

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz bij Baan Twente

Is Baan Twente officieel Mercedes-Benz dealer?

Ja, Baan Twente is officieel Mercedes-Benz dealer en is gevestigd in Twente met twee personenwagens vestigingen

Biedt Baan Twente zowel occasions als nieuwe modellen aan?

Jazeker, Baan Twente heeft een ruimte voorraad aan nieuwe auto's en occasions. Uiteraard kunt u ook een auto komen samenstellen.

Kan ik online een onderhoudsafspraak inplannen voor mijn Mercedes-Benz?

Ja, online een afspraak inplannen kan via Werkplaatsafspraak maken op onze website. Liever telefonisch een afspraak inplannen, ga dan naar onze contact pagina.

Verkopen jullie nieuwe modellen uit voorraad?

Jazeker. Wij hebben een grote voorraad met zowel nieuwe als tweedehands Mercedes-Benz modellen. Bekijk hier het aanbod en vind de Benz die bij je past!

Kan ik bij Baan Twente een auto leasen?

Uiteraard is het mogelijk om een Mercedes-Benz te leasen. Wij bieden verschillende vormen van lease aan waaronder Financial lease, Private lease en Zakelijk lease.