Smart

Smart dealer Baan Twente
Jouw officiële Smart dealer voor oost Nederland

Baan Twente is een echt familiebedrijf. Wij helpen je graag bij het kopen of leasen van een nieuwe of gebruikt Smart. Uiteraard hanteren wij ook de hoogste kwaliteitseisen als het gaat om onderhoud, schadeherstel en reparaties.

smart

Vind uw nieuwe of gebruikte Smart bij Baan Twente

Modellen

Bekijk alle Smart modellen. Ontdek de uitvoering, prijzen en meer.

Complete voorraad

Bekijk de Smart modellen die wij uit voorraad kunnen leveren.

Werkplaatsafspraak

Maak snel een werkplaatsafspraak voor uw Smart

smart-hashtag3-brabus-photon-orange-exterior-mallorca9

De smart #3 staat nu in onze showroom

Uitbreiding van onze line-up met een elektrische auto die een en al actie is. Met zijn krachtige, scherpe belijning maakt de smart #3 een sterke indruk. Atletische rondingen verbeteren de aerodynamica, verminderen de luchtweerstand en vergroten de actieradius. En met een laadtijd van minder dan 30 minuten⁶ kun je altijd snel en vol vertrouwen de weg op – terug naar huis of op weg naar je volgende avontuur. 455 km maximale actieradius (WLTP)⁵ / < 30 min laadtijd (10-80% 150 kW DC)⁶

P049_DSCF4614_EU

Smart #1: Baanbrekend en ruimtelijk vernieuwend ontwerp

De smart #1 presenteert zich met zijn vernieuwende vormgeving, technologie en concept als het ideale stadsmaatje. Net als het merk smart zelf zijn de waarden die het ontwerp uitstraalt een uitnodiging om op persoonlijke niveau verbinding te maken. Het vooruitstrevende uiterlijk wordt geaccentueerd door verzonken elektrische portiergrepen, frameloze portieren en een zwevend halodak dat gebruikers niet verwachten van een auto in deze klasse. Vanuit alle hoeken zijn er voortdurend verrassende details te ontdekken. 

LEN08810

Smart Service & Onderhoud

Wanneer heeft mijn Smart onderhoud of service nodig? Wanneer klein of groot onderhoud nodig is, hangt af van de kilometerstand en het aantal kilometers die u jaarlijks rijdt. Als officieel Smart dealer kunnen wij exact aangeven wat voor uw Smart de juiste onderhoudsbeurt is. Afhankelijk van de leeftijd en kilometrage van uw Smart kunnen aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Vraag ons gerust naar informatie, wij helpen u graag.

smart #1 en #3

Bekijk onze vestigingen

Bezoek een van onze Smart vestigingen om auto's te bekijken, een proefrit te maken of een afspraak te maken voor onderhoud aan uw Smart

 

Veel geselde vragen over Smart bij Baan Twente

Is Baan Twente officieel Mercedes-Benz dealer?

Ja, Baan Twente is officieel Mercedes-Benz dealer en is gevestigd in Twente met twee personenwagens vestigingen

Biedt Baan Twente zowel occasions als nieuwe modellen aan?

Jazeker, Baan Twente heeft een ruimte voorraad aan nieuwe auto's en occasions. Uiteraard kunt u ook een auto komen samenstellen.

Kan ik online een onderhoudsafspraak inplannen voor mijn Mercedes-Benz?

Ja, online een afspraak inplannen kan via Werkplaatsafspraak maken op onze website. Liever telefonisch een afspraak inplannen, ga dan naar onze contact pagina.

Verkopen jullie nieuwe modellen uit voorraad?

Jazeker. Wij hebben een grote voorraad met zowel nieuwe als tweedehands Mercedes-Benz modellen. Bekijk hier het aanbod en vind de Benz die bij je past!

Kan ik bij Baan Twente een auto leasen?

Uiteraard is het mogelijk om een Mercedes-Benz te leasen. Wij bieden verschillende vormen van lease aan waaronder Financial lease, Private lease en Zakelijk lease.