smart #3

Chase the thrill.

De toekomst van het rijden ligt in jouw handen. Zorg dat het allemaal draait om gemak en een moeiteloze rijervaring. Het moet veilig en comfortabel aanvoelen, de hele rit en elke dag met de nieuwe elektrische smart SUV.

smart

Hoe wilt u de smart #3 rijden?

Kopen vanaf

€ N.n.b.

Bijtellingspercentage

16 %

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
smart #3

smart3inmotion (1)

Ontdek de revolutionaire smart #3 - de lichtgewicht crossover van de toekomst!

De tijden zijn veranderd, en de smarts groeien mee. Van kleine luxe stadsauto's naar elektrische medium crossovers die voldoen aan de eisen van de markt. De smart #3 is het bewijs van deze evolutie. Vergeet wat je dacht te weten over smarts, want dit model is anders.

Ontworpen onder leiding van Gordon Wagner, het meesterbrein achter het design van Mercedes, straalt de smart #3 pure klasse uit. De smart #3 is ontwikkeld op het SEA-platform. Dit is de ultieme combinatie van stijl en technologie.

Met zijn indrukwekkende prestaties zal de smart #3 je verbazen. Zelfs de instapversie beschikt over een enkele motor met 268 pk en 343 Nm koppel. In slechts 6,7 seconden sprint je van 0 naar 100 km/u. En als je nog meer kracht wilt, dan is er de Brabus-uitvoering met maar liefst 422 pk. 

De smart #3 weegt 1.870 kg in de tweewielaangedreven versie en 1.980 kg in de vierwielaangedreven variant. Hoewel dit misschien veel lijkt, is het vrij licht voor een auto van dit kaliber. Dit is het nieuwe tijdperk van slimme, lichtgewicht mobiliteit.

Ben jij klaar voor de toekomst? De smart #3 maakt zijn Europese debuut in september van dit jaar en zal in 2024 op de Europese wegen verschijnen. 

Ontdek de smart #3 en laat je verrassen door zijn unieke karakter. Dit is de crossover die je altijd al wilde, maar dan slimmer, lichter en stijlvoller dan ooit tevoren. Stap in de toekomst met de smart #3.

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op