Video afleveringen

Iedere aflevering is uniek. Maar sommige afleveringen zijn zo groots of bijzonder dat wij een aflevervideo maken. Dat kan gaan om een zeer bijzondere auto of een complete omschakeling en verduurzaming van een wagenpark door middel van volledig elektrische voertuigen. 

Aflevering 25 eVito's Brookhuis Groep 🌍🔌

Geweldig nieuws! We zijn verheugd om aan te kondigen dat Baan Twente onlangs maar liefst 25 volledig elektrische Mercedes-Benz eVito Tourers hebben mogen leveren aan de Brookhuis Groep.  Brookhuis maakt serieus werk van elektrisch rijden en hebben daarvoor een indrukwekkend laadplein ontwikkeld dat de weg vrijmaakt voor schone, duurzame mobiliteit.  Dit laadplein is absoluut state-of-the-art en bestaat uit maar liefst 15 laadpalen met in totaal 26 oplaadpunten waarvan één snellader met 2 DC-aansluitingen voor een razendsnelle oplaadervaring.  . Dit is een geweldige stap in de richting van een schonere en groenere toekomst voor mobiliteit in de regio. Brookhuis Groep en Baan Twente zetten zich in voor duurzaamheid en innovatie.  Samen bouwen we aan een betere en schonere wereld, stap voor stap. Laten we het goede voorbeeld volgen en samen streven naar een groenere toekomst!  Wij bedanken de Brookhuis Groep voor het vertrouwen en wensen alle chauffers prettige en veilige kilometers toe!

Aflevering 2 eCitans aan Vennegoor Installatie 🌍🔌

Groot nieuws bij Vennegoor Installatie! Herinneren jullie je nog die opwindende tijd waarin zij stad en land doorkruisten in hun elektrische botsauto? Het blijkt dat dit avontuur meer was dan alleen klantbezoeken! Zij waren op een missie om de perfecte volledig elektrische auto te vinden om hun bedrijfsactiviteiten schoon en milieuvriendelijk te maken. En raad eens waar zij terecht zijn gekomen? Bij Baan Twente, waar Vennegoor Installatie haar handen heeft weten te leggen op de fantastische volledig elektrische Mercedes-Benz eCitan! De eCitan combineert perfect design, geweldig rijgedrag en geavanceerde veiligheids- en connectiviteitssystemen. Ondanks zijn royale binnenruimte en ruime laadvolume blijft de Citan compact en wendbaar. Vennegoor Installatie van harte bedankt voor het vertrouwen en wij wensen jullie ongelofelijk veel plezierige en veilige kilometers toe met de eCitan!