FUSO

Mercedes-Benz dealer Baan Twente
Jouw officiële FUSO dealer voor oost Nederland

Baan Twente is een echt familiebedrijf. Wij helpen je graag bij het kopen of leasen van een nieuwe of gebruikt Fuso (een merk van Daimler). Uiteraard hanteren wij ook de hoogste kwaliteitseisen als het gaat om onderhoud, schadeherstel en reparaties.

 

fuso

Vind uw nieuwe FUSO bij Baan Twente

Hulp van een expert

Treed  telefonisch in contact met een van onze experts of kom naar de showroom.

Modellen

Bekijk alle FUSO modellen. Ontdek de uitvoering, prijzen en meer. 

Werkplaatsafspraak

Maak snel een werkplaatsafspraak voor uw FUSO.

23DT020_12

Visie op vooruitgang standaard. 

Sinds 2004 is de ervaring van Daimler en het merk FUSO op het gebied van ontwerp en ontwikkeling gebundeld. Met één doel: de ontwikkeling van nieuwe aandrijvingen waarmee uiteindelijk emissievrij kan worden gereden. Voor geavanceerde mobiliteit waarbij natuurlijke hulpbronnen en het milieu worden ontzien.

23DT093_022

Een Canter voor elke uitdaging

Er is keuze uit vijf gewichtsklassen, drie cabines, drie motoren en zes wielbases. Werkt u veel in de stad? Dan is de Canter met smalle standaard cabine de juiste keuze. Met een draaicirkel van 9 m komt u op plekken die voor anderen onbereikbaar zijn. Graag veel zitplaatsen? De dubbele cabine biedt plek aan 6 of 7 personen. Heeft u veel laadvermogen nodig? De 8,55t Canter heeft een bruto laadvermogen van 6 ton. En werkt u veel in zwaar terrein? Dan is de 4x4 geknipt voor u! Op welk gebied u ook actief bent en hoe uw transportwensen er ook uitzien, er is altijd een FUSO Canter die bij u past. Dankzij het grote modelaanbod en de branchegerichte opbouwoplossingen is er een Canter voor iedereen.