WarrantyExtension

WarrantyExtension

Verleng uw garantiegevoel.

Het Mercedes-Benz WarrantyExtension-programma zorgt voor een langdurig gerust gevoel. Met dit programma kunt u de garantie van uw auto met maximaal 3 jaar verlengen.

  • Verlengde garantie van 1, 2 of zelfs 3 jaar (enkel bij nieuw voertuig), en van 1 of 2 jaar bij een voertuig buiten de fabrieksgarantie.
  • Reparaties aan aandrijflijn, motor, transmissie en elektronica.
  • Inclusief dekking tot max. 200.000 km van de vervangingskosten van de hoogvoltage-accu wegens technisch defect (Mercedes-EQ model of Mercedes-Benz Plug-in Hybrid).*

Hoe werkt het?

  • Optimale bescherming tot maximaal 10 jaar of 200.000 km.
  • Verlenging van 1, 2 of zelfs 3 jaar (enkel mogelijk bij een nieuw voertuig)
  • Te starten tot 6 jaar na aflevering van uw auto en/of 150.000 km.
  • Voor nieuwe en gebruikte Mercedes-Benz personenwagens.
  • Vakkundige Mercedes-Benz technici houden uw auto in topconditie.

Add+ een WarrantyExtension-programma vanaf € 501 per jaar**.

 

*Deze dekking geldt zelfs na het verlopen van het Mercedes-Benz Group AG-garantiecertificaat (geldig tot 100.000 km of 6 jaar voor PHEV en tot 160.000 km of 8 jaar voor Mercedes-EQ modellen, afhankelijk van welke limiet het eerste bereikt wordt), zowel voor nieuwe als voor Mercedes-Benz Certified personenwagens, tot max. 200.000 km of tot de voorziene einddatum van de garantieverlenging.

**Adviesprijzen incl. btw, van toepassing tot en met 31-12-2022, geldig voor de maximumduur en/of het maximum aantal kilometers, afhankelijk van welke limiet het eerste bereikt wordt en op voorwaarde dat alle onderhoudsbeurten uitgevoerd worden volgens de voorschriften van de fabrikant. Niet af te sluiten voor taxi, koeriersdiensten/hulpdiensten en verhuurbedrijven en voertuigen met buitenlands kenteken. Meer info en de volledige voorwaarden zijn verkrijgbaar bij uw Mercedes-Benz dealer. Mercedes-Benz Nederland B.V. behoudt zich te allen tijde het recht voor om de prijzen te wijzigen. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en fouten.