• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

 'Wist u dat de meeste auto’s 95% van de tijd stilstaan?'

Verduurzaam, bespaar & vergroot flexibiliteit

Mobility++ is een nieuw initiatief van Baan Twente. Vanuit meer dan 50 jaar ervaring bieden wij alle middelen, kennis en support om uw mobiliteit op een nieuwe manier te organiseren. Middels Mobility++ verduurzaamt u uw mobiliteit, bespaart u kosten en kunt u flexibeler werken.

BEWUSTER VAN A NAAR B

Mobility++ is een 'Mobility as a Service' concept, kortweg MaaS genoemd. Hierbij gaan we uit van gebruik in plaats van bezit en worden verschillende vormen van vervoer zoals openbaar vervoer, fietsen en auto's gecombineerd. Afgestemd op uw mobiliteitsbehoefte wordt de beste oplossing gekozen. En dat allemaal binnen bereik van je eigen broekzak. Dankzij de slimme smartphone-app van Mobility++.

De perfecte automotive partner

Mobility++ is in het bijzonder de perfecte mobiliteitsdienst voor bedrijven, instellingen en overheden die flexibiliteit willen vergroten, willen verduurzamen en kosten willen besparen.

Zo valt met Mobility++ tot maar liefst 15% te besparen in vergelijking met een traditioneel wagenpark. Nog maar te zwijgen over het feit dat gerelateerde zaken zoals parkeeroverlast en een onnodig grote voetafdruk op het milieu tot het verleden behoren. Des te meer wanneer u kiest voor een ander vervoersmiddel dan de automobiel (fiets, OV, elk denkbaar vervoersmiddel is in principe mogelijk).

CONTACT

Nieuwsgierig geworden naar wat Mobility++ voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met:

Harold Kosters
Adviseur Zakelijke Markten
✆ 06 54 67 59 45
✉ h.kosters@baantwente.nl
 

Waar bent u naar op zoek?