smart #1

Klaar voor ieder avontuur.

De toekomst van het rijden ligt in jouw handen. Zorg dat het allemaal draait om gemak en een moeiteloze rijervaring. Het moet veilig en comfortabel aanvoelen, de hele rit en elke dag met de nieuwe elektrische smart SUV.

smart

Hoe wilt u de smart #1 rijden?

Kopen vanaf

€ 37.395

Bijtellingspercentage

16 %

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
smart #1

P007_DSC_5381_EU
Homepage_2

CyberSparks Led+

Maak kennis met de smart #1, waar stijlvolle en slimme verlichting van de weg samenkomen in de koplampen van CyberSparks LED+. Met deze geavanceerde technologie ben je verzekerd van een verlichtingssysteem dat niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt.

 

P045_DSCF1786_EU

Eindeloze opties voor sfeerverlichting

Maar dat is nog niet alles - met eindeloze opties voor sfeerverlichting brengt de smart #1 een unieke ambiance naar elke rit. Met maar liefst 64 kleuren en 20 verlichtingsniveaus kun je de perfecte stemming creëren, of je nu behoefte hebt aan ontspanning, concentratie of een feestelijke sfeer. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt de smart #1 exclusieve extra's om de verlichting helemaal naar jouw smaak aan te passen. Licht voor elke mood, precies zoals jij het wilt.

Homepage_4

Halo Roof - Panoramisch zonnedak

En wat dacht je van het Halo Roof - het panoramische zonnedak dat letterlijk de hemel als limiet heeft? Dit innovatieve kenmerk opent een volledig nieuwe ervaring onder de sterren of de blauwe hemel. Of je nu geniet van een romantische rit bij maanlicht of de warme stralen van de zon op je gezicht voelt, het panoramische zonnedak van de smart #1 biedt je een ongeëvenaard gevoel van vrijheid en verbondenheid met de buitenwereld.

P012_DSC_1017_EU_New

Schermen waar je ook kijkt

Maar ook binnenin de smart #1 word je omgeven door moderne technologie. Met schermen waar je ook kijkt, krijg je alle informatie over je rit binnen handbereik. Het 12.8" touchscreen display biedt intuïtieve bediening en toegang tot verschillende functies, terwijl het 9.2" full LCD HD digitale instrumentenpaneel je voorziet van heldere en duidelijke rijgegevens. Met deze geavanceerde displays ben je altijd verbonden met de vitale informatie die je nodig hebt, zodat je veilig en comfortabel kunt rijden.

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op