Puma

Jouw veiligheid staat voorop. Daarom zit de Ford Puma vol slimme technologieën om jou, jouw familie en andere weggebruikers te beschermen. Van waarschuwingen over mogelijke botsingsgevaren tot systemen die je helpen grip en stabiliteit te behouden.
ford

Hoe wilt u de Ford Puma rijden?

Kopen vanaf

€ 30.390

Private lease vanaf

 € 499

Bijtellingspercentage

22%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Ford Pumna

2019_FORD_PUMA_ST-Line_24
ford-puma-eu-BX726_19MY_CHS-99_SHOT_19_0026_2-16x9-2160x1215-evasive-steer-assist.jpg.renditions.small

Je persoonlijke rijassistent

Om te zorgen dat jij altijd plezierig rijdt, heeft de Ford Puma allerlei innovatieve functies. Zoals verschillende rijmodi en Ford Co-Pilot360 om je soepeler te laten schakelen en je te helpen bij het remmen en sturen. Maar je hebt ook Adaptive Cruise Control, Pre-Collision Assist en Evasive Steering Assist die de weg in de gaten houden en je waarschuwen voor mogelijke gevaren.

 

2019_FORD_PUMA_ST-Line_11

Een stap voorwaards

Kies jij er ook voor om schoner te rijden? Dan biedt de Ford Puma je de keuze uit geavanceerde nieuwe EcoBoost Hybrid-opties. Met een indrukwekkend laag brandstofverbruik en aanzienlijk lagere CO₂-uitstoot dan niet-hybride motoren. En toch geniet je van geweldige rijprestaties. Wil je nog een stap verder? Dan kies je voor een geavanceerde 7-traps automaat met dubbele koppeling (DCT) om naadloos en soepel te rijden, zelfs als je veel moet starten en stoppen in het stadsverkeer

2019_FORD_PUMA_ST-Line_18

De perfecte balans

Niet alleen geweldig om naar te kijken, maar ook slim. De cabine van de Ford Puma omhult je in stijlvol design en de verfijning van leren bekleding. De stoelen voorin zijn stijlvol en comfortabel en alle knoppen zitten op de juiste plek. De helder afgewerkte details aan de binnenkant dragen verder bij aan het gevoel van verfijnde stijl. Dankzij tal van slimme functies en innovatieve technologieën heb je alles onder controle. Verbind je Puma met de FordPass-app om nog meer slimme rijfuncties te kunnen gebruiken.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Ford Puma en de diverse uitvoeringen

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op