Kuga

De nieuwe Ford Kuga is speciaal ontworpen om elegante styling en robuust vermogen te combineren met een efficiënt, oplaadbaar hybride vermogen. Verfijnd, hedendaags design aan de buitenkant. Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. Het beste van alles in één pakket.
ford

Hoe wilt u de Ford Kuga rijden?

Kopen vanaf

€ 37.750

Private lease vanaf

 € 555

Bijtellingspercentage

22%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Ford Kuga

2019_FORD_KUGA_DYNAMIC_AERIAL
2019_FORD_KUGA_PROFILE

Prachtig ontworpen, opmerkelijk efficiënt en meer dan capabel.

Mooi ontworpen, opmerkelijk efficiënt en moeiteloos capabel. Deze Kuga is leverbaar als een plug-in hybride. Fords geavanceerde hybride technologie is ontworpen voor een schonere, stillere, meer geavanceerde benadering van SUV-rijden. En met een trekgewicht van maar liefst 1.500kg. Daarnaast is de Kuga verkrijgbaar met een EcoBoost-benzinemotor.

2019_FORD_KUGA_REAR

Maak kennis met de Kuga

Ford 360 combineert verschillende technologieën die er samen voor zorgen dat jouw rijervaring comfortabeler en aangenamer wordt. Adaptive Cruise Control past automatisch jouw snelheid aan jouw voorligger aan. Het systeem kan zelfs snelheidsborden herkennen en de cruisecontrolsnelheid aanpassen. De Lane Centering-technologie houdt je op het midden van de rijbaan door de wegmarkering te volgen.

2019_FORD_KUGA_COCKPIT

Altijd en overal verbonden

Een ingebouwd FordPass Connect-modem brengt jouw Ford Kuga-ervaring naar een hoger niveau. Met tal van handige functies, zoals wifi, verbeterde navigatie in de auto en realtime verkeersinformatie. Lokaliseer je auto, vergrendel en ontgrendel de deuren, en als je een auto met een automatische transmissie hebt, start je zelfs de motor op afstand. In het geval van een ongeluk kan FordPass Connect automatisch het alarmnummer bellen en de locatie van jouw auto doorgeven.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Ford Kuga en de diverse uitvoeringen

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op