De nieuwe Kuga

Voorzien van meer. Meer vermogen. Meer (trek)kracht. Meer uitstraling. Meer energie. Meer tech. Maak kennis met de nieuwe Ford Kuga® Plug-In Hybrid SUV.
ford

Hoe wilt u de Ford Kuga rijden?

Kopen vanaf

€ 41.350

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Ford Kuga

2023_FORD_KUGA_ST-LINE_03
2023_FORD_KUGA_ST-LINE_10

Prachtig ontworpen, opmerkelijk efficiënt en meer dan capabel.

Mooi ontworpen, opmerkelijk efficiënt en moeiteloos capabel. Deze Kuga is leverbaar als een plug-in hybride. Fords geavanceerde hybride technologie is ontworpen voor een schonere, stillere, meer geavanceerde benadering van SUV-rijden. En met een trekgewicht van maar liefst 1.500kg. Daarnaast is de Kuga verkrijgbaar met een EcoBoost-benzinemotor.

2023_FORD_KUGA_ST-LINE_05

Maak kennis met de Kuga

Ford 360 combineert verschillende technologieën die er samen voor zorgen dat jouw rijervaring comfortabeler en aangenamer wordt. Adaptive Cruise Control past automatisch jouw snelheid aan jouw voorligger aan. Het systeem kan zelfs snelheidsborden herkennen en de cruisecontrolsnelheid aanpassen. De Lane Centering-technologie houdt je op het midden van de rijbaan door de wegmarkering te volgen.

2023_FORD_KUGA_ACTIVE_11

Altijd en overal verbonden

Een ingebouwd FordPass Connect-modem brengt jouw Ford Kuga-ervaring naar een hoger niveau. Met tal van handige functies, zoals wifi, verbeterde navigatie in de auto en realtime verkeersinformatie. Lokaliseer je auto, vergrendel en ontgrendel de deuren, en als je een auto met een automatische transmissie hebt, start je zelfs de motor op afstand. In het geval van een ongeluk kan FordPass Connect automatisch het alarmnummer bellen en de locatie van jouw auto doorgeven.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Ford Kuga en de diverse uitvoeringen

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op