Elektrische Explorer

Na lang wachten is hij er eindelijk: de ultieme volledig elektrische SUV. De Explorer is klaar om jouw avontuurlijke geest te bevredigen. Met zijn iconische design en snelle oplaadtijd, biedt hij niet alleen onovertroffen comfort, maar houdt hij je ook altijd en overal verbonden. Kortom, de Explorer herdefinieert wat avontuur betekent. Vanaf augustus in onze showrooms.

ford

Hoe wilt u de Elektrische Ford Explorer rijden?

Kopen vanaf

€ 41.450
 

(fiscaal € 40.300,-- / minus SEPP Subsidie € 38.500,--). SEPP subsidie is van toepassing op particuliere en Private Lease orders

Bijtellingspercentage

16%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Elektrische Ford Explorer

02_Nieuwe-volledig-elektrische-Ford-Explorer

Neem deel aan onze virtuele proefrit. Bos, woestijn of sneeuw: kies voor het avontuur met deze volledig elektrische auto. 

De Explorer. Avontuur opnieuw gedefinieerd.

Wilt u een ritje maken in de nieuwe Ford Explorer? De Ford Explorer is het eerste model van een reeks innovatieve nieuwe elektrische Fords en markeert het begin van een complete vernieuwing van het merk Ford in Europa.

Deze middelgrote SUV biedt plaats aan vijf personen en is ontworpen om gezinnen op een avontuurlijke, maar comfortabele manier te laten reizen. Met zijn avontuurlijke ontwerp en ongeveer 470 liter aan bagageruimte voor vijf personen is de nieuwste elektrische auto van Ford ideaal voor het verkennen van zowel de stad als het platteland.

Het interieur van de Ford Explorer is voorzien van eersteklas materialen, sportief gevormde stoelen en een zwevende soundbar, wat een futuristische uitstraling creëert. U zult versteld staan van het comfort en de luxe, die eerder verwacht worden in een revolutionaire conceptauto dan in een gezinsauto. Bovendien is er voldoende opbergruimte, met 17 liter opbergruimte in de console tussen de bestuurder en de passagiersstoel, en een verborgen, afsluitbare opbergruimte achter het touchscreen.

Wat het laden betreft, biedt de nieuwe Ford Explorer snel opladen, waarbij slechts 25 minuten nodig zijn om de batterijcapaciteit op te laden van 10 tot 80 procent. En vanaf volgend jaar heeft u als bestuurder van de Explorer toegang tot maar liefst 500.000 oplaadpunten in heel Europa.

Kortom, de nieuwe Ford Explorer combineert avontuurlijk design, comfort, luxe en snelle laadmogelijkheden, waardoor hij de perfecte keuze is voor uw volgende avontuurlijke reis.

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op