De EQE SUV

De nieuwe EQE SUV: hightech, luxueus én veelzijdig
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz EQE SUV rijden?

Kopen vanaf

€ 83.480

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz EQE SUV

2023-mercedes-eqe-suv-10
mercedes-eq-eqe-suv-x294-exterior

Het exterieurdesign

De proporties van de EQE SUV combineren functie en esthetiek met het sportieve karakter van de SUV. Het nieuwe model vormt met zijn unieke purpose design een keerpunt in zijn segment. De overhang voor en achter en de voorzijde zijn compact gehouden. De velgen in de maten 19 tot 22” sluiten strak aan op de buitenrand van de carrosserie en zorgen voor een krachtige uitstraling. 

mercedes-eq-eqe-suv-x294-interior

Het interieurdesign

De EQE SUV is gebaseerd op het grote elektroplatform van Mercedes-EQ en het interieur is op consequente wijze gedigitaliseerd. Het optionele MBUX Hyperscreen is daar een indrukwekkend voorbeeld van. 

mercedes-eq-eqe-suv_electric-drivetrain

De elektrische aandrijflijn

Dankzij het modulaire aandrijfconcept biedt de EQE SUV een breed scala aan vermogens, van 215 kW/292 pk tot 300 kW/408 pk. Afhankelijk van de uitrusting en de configuratie bieden de Europese uitvoeringen een WLTP-actieradius tot 590 km2. De lithium-ion-accu van de EQ SUV bestaat uit tien modules. De innovatieve, in eigen ontwikkelde accumanagementsoftware maakt over-the-air updates (OTA) mogelijk. Zo blijft het energiemanagement van de EQE SUV gedurende de gehele levenscyclus up-to-date. 

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz EQE SUV

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op