Open Huis

Nu de bouw van het volledig nieuwe pand van Ford in Hengelo en de complete verbouwing van de showroom van Mercedes-Benz in Hengelo zijn afgerond, zijn wij klaar om dit aan u te laten zien. Daarom nodigen wij u van harte uit om dit te komen bekijken tijdens ons Open Huis op 13 mei van 11:00 tot 16:00.

Wij heten u van harte welkom! 

Bij onze Mercedes-Benz en Ford vesting in Hengelo tijdens ons Open Huis!

Neem een kijkje binnen onze vestigingen! Geniet van een hapje en een drankje, bekijk onze fantastische Mercedes-Benz en Ford modellen en laat uw kinderen plezier maken op het springkussen bij de Ford-vestiging.

 

 

Algemene informatie

Datum: Zaterdag 13 mei

Tijd: 11:00 - 16:00

Locaties: 
Ford | Diamantstraat 14, Hengelo
Mercedes-Benz | Goudstraat 20, Hengelo

cfa27679-2c85-49f9-b81a-447cadbef411

Ford Hengelo

Sinds eind vorig jaar is onze Ford-vestiging open. Hoogste tijd om dit met jullie te delen en uit te nodigen voor het Open Huis van Baan Twente Ford! Zaterdag 13 mei openen wij van 11:00 tot 16:00 uur trots de deuren van de showroom, de kantoren én de werkplaats en mag je alles bekijken, aanraken, vragen en proberen. Dat allemaal onder het genot van iets lekkers.
Kortom: Genieten bij Ford, kom je ook (alleen, met vrienden of met je gezin)?!

Primeur: binnenkort verkrijgbaar en op 13 mei al in de showroom bij Baan Twente Ford Hengelo: 
De Ford Bronco en de Ford Raptor.

3 fotos ford
open huis mb zaterdag 2

Mercedes-Benz Hengelo

De Mercedes-Benz vestiging in Hengelo is volledig vernieuwd! Wij zijn heel trots op het resultaat. De showroom en de kantoren zijn volledige gerestyled en voldoen aan de eisen van deze tijd én de komende jaren!

Komt u de showroom van de toekomst ook bekijken? U bent van harte welkom op zaterdag 13 mei aan de Goudstraat 20 in Hengelo. Wij verheugen ons op uw komst.