De nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse

Innovatief design in combinatie met ambachtelijke perfectie – luxueus, representatief en uiterst emotioneel.

 
mercedes-benz

De Mercedes-Maybach S-Klasse.

Het design wordt gekenmerkt door het comfort en unieke karakter. Benadrukt door de imposante grille in chroom met opschrift 'Maybach' en de sierlijsten op de motorkap aan de krachtig ogende voorzijde. Rondom het model komen een groot aantal andere details in chroom glanzend tot uiting. De details kunnen als optie worden aangevuld met de legendarische tweekleurenlak.
Zet de executivestoel in een aangename stand. Laat u inspireren door de elektrische middenconsole en MBUX-interieurassistent en stuur comfort- en entertainmentfuncties aan. Geniet van de veelzijdigheid van het high-end MBUX-entertainmentsysteem achter of werk ontspannen met de MBUX-tablet voor het achtercompartiment.

Kopen vanaf

€ 203.504

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Maybach S-Klasse Limousine

6ba04fc0-a152-4b7c-8147-9fc6d577b1fd
23C0058_001_0

Onze belofte is dat we uw verwachtingen overtreffen.

In de nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse is ultieme luxe zoals nooit tevoren opnieuw geïnterpreteerd. Hoogwaardige materialen van topkwaliteit, een uitstekende afwerking, onovertroffen comfort, innovatieve technologieën en uw persoonlijke assistent in de vorm van het intelligent infotainmentsysteem MBUX luiden een nieuw tijdperk in voor autorijden.

57b2be11-8d8f-45ba-8e53-6388ff62b4af

Interieurdesign: Met zekerheid de beste comfortzone.

Uitstekend comfort achter staat in de nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse voorop. Innovatieve comfortfeatures en een afwerking met voortreffelijke materialen zorgen ervoor dat u zich volledig kunt terugtrekken in de nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse. Daarbij draait alles om uw welbehagen. Geavanceerde veiligheidstechnologieën zorgen er bovendien voor dat u nog veiliger op uw bestemming aankomt.

132cf81d-1255-429b-a1ea-37d52996eb3d

Digitale innovaties: Interieurervaring op topniveau.

Pas het interieur volledig aan uw eigen voorkeuren en stemming van het moment aan. Uit de 64 kleuren van de sfeerverlichting komen fascinerende kleurenwerelden tevoorschijn, die elkaar dynamisch kunnen afwisselen of meerdere delen van het interieur verschillend kunnen verlichten. Als het om rijcomfort gaat, moet de Mercedes-Maybach S-Klasse gewoon het beste rijcomfort bieden. De basis daarvoor wordt daarom gevormd door de AIRMATIC-luchtvering met het adaptieve dempingssysteem plus (ADS+).

2002c671-2220-4412-a502-a22ba1b771bd

Exemplarische veiligheid met Mercedes-Benz Intelligent Drive-systemen.

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw Mercedes-Maybach S-Klasse zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, minder wordt belast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veiliger is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Maybach S-Klasse

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op