De nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse

De nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse: een compleet nieuwe luxe-ervaring.

 
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Maybach S-Klasse rijden?

Kopen vanaf

€ 232.258

Bijtellingspercentage

22%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Maybach S-Klasse Limousine

20C0559_033
21C0307_001

Onze belofte is dat we uw verwachtingen overtreffen.

In de nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse is ultieme luxe zoals nooit tevoren opnieuw geïnterpreteerd. Hoogwaardige materialen van topkwaliteit, een uitstekende afwerking, onovertroffen comfort, innovatieve technologieën en uw persoonlijke assistent in de vorm van het intelligent infotainmentsysteem MBUX luiden een nieuw tijdperk in voor autorijden.

21C0305_055

Interieurdesign: Met zekerheid de beste comfortzone.

Uitstekend comfort achter staat in de nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse voorop. Innovatieve comfortfeatures en een afwerking met voortreffelijke materialen zorgen ervoor dat u zich volledig kunt terugtrekken in de nieuwe Mercedes-Maybach S-Klasse. Daarbij draait alles om uw welbehagen. Geavanceerde veiligheidstechnologieën zorgen er bovendien voor dat u nog veiliger op uw bestemming aankomt.

21C0305_020

Digitale innovaties: Interieurervaring op topniveau.

Pas het interieur volledig aan uw eigen voorkeuren en stemming van het moment aan. Uit de 64 kleuren van de sfeerverlichting komen fascinerende kleurenwerelden tevoorschijn, die elkaar dynamisch kunnen afwisselen of meerdere delen van het interieur verschillend kunnen verlichten. Als het om rijcomfort gaat, moet de Mercedes-Maybach S-Klasse gewoon het beste rijcomfort bieden. De basis daarvoor wordt daarom gevormd door de AIRMATIC-luchtvering met het adaptieve dempingssysteem plus (ADS+).

21C0307_002

Exemplarische veiligheid met Mercedes-Benz Intelligent Drive-systemen.

Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw Mercedes-Maybach S-Klasse zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, minder wordt belast. Het concept daarachter is Mercedes-Benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veiliger is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannen. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspannen.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Maybach S-Klasse

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op