De S-Klasse Limousine

De nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse: een compleet nieuwe luxe-ervaring.

 
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz S-Klasse Limousine rijden?

Kopen vanaf

€ 133.733

Bijtellingspercentage

22%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz S-Klasse Limousine

20C0559_033
20C0559_010

Design: uniek in het segment van luxe limousines.

In dit model gaat de ultieme luxe-ervaring hand in hand met maximale veiligheid en het hoogst mogelijke comfortniveau. Bij het duidelijke design van de nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse draait alles om het wezenlijke, zoals perfecte proporties voor het exterieur en modern luxury in het interieur. De geavanceerde innovaties van de nieuwe S-Klasse zorgen voor een unieke uitstraling die niet over het hoofd te zien vallen.

21C0428_006

Interieurdesign: moderne luxe naar een hoger plan getild.

De designers hebben een feelgood-sfeer gecreëerd met een loungekarakter dat wordt gekenmerkt door elegantie, een hoog kwaliteitsniveau en een ruimtelijke uitstraling. Een bijzondere highlight is het dashboard met zijn nieuwe architectuur, moderne oppervlakdesign en ergonomische displayopstelling. Het feelgood-karakter komt ook naar voren in andere zaken: met een hoog rijcomfort, een laag geluidsniveau en een groot aantal ENERGIZING-comfortprogramma’s zorgt de S-Klasse voor het welzijn van zijn passagiers. 

21C0407_008

Digitale innovaties: opnieuw een stap in de richting van volledig autonoom rijden.

De nieuwe Mercedes-Benz S-Klasse is op veel gebieden intelligenter geworden en de rijbeleving is naar een nog hoger niveau gebracht. Digitale innovaties als MBUX (Mercedes-Benz User Experience) worden aangevuld met nieuwe uitrustingen die het rijplezier verhogen en tegelijkertijd het rijden nog veiliger maken. Voorbeelden zijn de achterasbesturing met een grote stuuruitslag en veiligheidsinnovaties als de airbag achter. Als nieuwe functie van PRE-SAFE® Impulse Side kan het actieve onderstel E-ACTIVE BODY CONTROL de hele carrosserie (aan beide zijden) bij een dreigende botsing van opzij verhogen. 

21C0428_005

Al meer dan 100 jaar: de luxeklasse als belichaming van het merk Mercedes-Benz.

De S-Klasse is het hart van het merk en vertegenwoordigt de fascinatie van Mercedes-Benz: legendarische techniek en vakmanschap ontmoeten geavanceerde digitale innovatie. In de S-Klasse wordt kunstmatige intelligentie gecombineerd met ervaring uit 135 jaar autotechnologie. Zo’n zeventig jaar geleden legde Mercedes-Benz met het model 220 de basis voor de modelserie. De aanduiding ’S-Klasse’ werd officieel geïntroduceerd in 1972 met de 116-serie. De S-Klasse Limousine was de afgelopen tien jaar met name populair in China, de VS, Zuid-Korea en Duitsland. In totaal zijn er sinds de introductie van de generatie die nu uitloopt meer dan 500.000 S-Klasse Limousines verkocht.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz S-Klasse

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op