GLS SUV

De GLS is een grote en luxueuze SUV van Mercedes-Benz, maar bovenal biedt hij meer: meer ruimte, meer comfort, meer luxe.
mercedes-benz

De GLS

Maakt indruk met zijn grootsheid en kenmerkt zich door modern design. De GLS is niet alleen op het wegdek een absolute eyecatcher. De MULTIBEAM LED-koplampen stralen pure elegantie uit. De nieuwe voorzijde, achterlichten en grote lichtmetalen velgen verlenen de auto zowel onroad als offroad een krachtig uiterlijk. Ervaar meer over de highlights van het exterieur en de verschillende uitrustingslijnen.
Avontuur gecombineerd met comfort. In het interieur van de GLS zijn SUV-designelementen, zoals de prominente handgrepen in de middenconsole, gecombineerd met innovatieve highlights zoals het nieuw vormgegeven stuurwiel. De widescreen cockpit met MBUX-multimediasysteem zorgt bij elke rit voor uitstekende bediening. Overzichtelijk, snel en efficiënt. Ervaar hoe exclusiviteit voelt met de moderne sfeerverlichting.

Kopen vanaf

€ 166.328

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz GLS SUV

5900441_20230323_GLSSUVX167FL_ProductStill_05_3-4Right-Front
5900834_20230323_GLSSUVX167FL_ProductStill_06_3-4Left-RearSh

Exterieurdesign: imposante afmetingen.

Moderne luxe zowel op als naast het asfalt. Dit wordt alleen al door de imposante afmetingen gerealiseerd met een lengte van 5.2 m en een breedte van 1.9 m. Het front van de nieuwe GLS straalt kracht uit met zijn grille met achthoekige SUV-look, opvallende verchroomde bodembeschermingsplaat voor, markante luchtinlaat én motorkap met twee powerdomes. De GLS oogt ook van achter gezien imposant. De tweedelige achterlichten maken gebruik van led-technologie en hun 3D-look straalt diepte en soliditeit uit.

5900962_20230323_GLSSUVX167FL_ProductStill_12_InteriorDesign

Interieurdesign: moderne, luxe uitstraling.

Eén druk op de knop is alles wat er nodig is voor het opbergen van de comfortabele stoelen en volledig gebruik te kunnen maken van de 2.400 liter bagageruimte. De lederen oppervlakken zorgen voor een moderne, luxe uitstraling. Het grote touchscreen van het MBUX infotainmentsysteem maakt het mogelijk om alle comfortfuncties van de GLS vanaf de bestuurdersstoel te bedienen. Het nieuwe multifunctionele sportstuur met zijn opvallende spaakdesign accentueert het indrukwekkende interieur.

5900273_20230323_GLSSUVX167FL_ProductStill_20_SideShot_Detai

Nog meer comfort achterin: MBUX bediening via een tablet.

Met het comfortpakket achter plus profiteren alle inzittenden in de GLS van een hoog comfortniveau. Dit pakket omvat een 7 inch Android tablet met een eigen dockinstation op de tweede zitrij. Met deze tablet is bediening van alle MBUX comfort- en entertainmentfuncties vanaf de zitrijen achterin mogelijk, zoals toegang tot radio, tv, media, telefoon en internetbrowser. Uiteraard kan de bestuurder op elk gewenst moment de aansturing van alle opties overnemen vanaf zijn stoel.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz GLS SUV

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op