Mercedes-Maybach GLS

Dergelijke luxe kan alleen een Mercedes-Maybach bieden.
mercedes-benz

Mercedes-Maybach GLS

Het design van de Mercedes-Maybach GLS belichaamt ultieme luxe. Voor Maybach typerende elegantie in combinatie met het karakteristieke stoere uiterlijk van een SUV. De royale afmetingen van het exterieur zorgen voor een overeenkomstige verschijning. Ontdek het gegraveerde opschrift 'Maybach' van de vernieuwde grille met nieuw vormgegeven luchtinlaten, optionele tweekleurenlak en geanimeerde projectie van het Maybach-logo.
Intelligente technologieën en uitgekiende details zijn de fraaiste vorm van comfort. De nieuwe Mercedes-Maybach GLS biedt met zijn royale interieur een buitengewone ruimte waarin u zich volledig kunt terugtrekken. De hoogwaardige stoelbekleding en het voor Mercedes-Maybach typerende ruitdessin leggen individuele maatstaven aan. Met het moderne stuurwiel kan, naast het besturen van de auto, ook onder andere de navigatie en het entertainment comfortabel worden bediend. De hoogwaardige sierdelen verfraaien de esthetische totaalindruk.

Kopen vanaf

€ 293.059

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Maybach GLS SUV

23C0120_004_0
23C0120_006_0

Exterieurdesign: Dergelijke luxe kan alleen een Mercedes-Maybach bieden.

De imposante grille van de Mercedes-Maybach met fraaie, verticale spijlen zorgt direct al voor enthousiasme en verbazing. Ontdek de overige exclusieve uitrustingen, zoals sfeerverlichting in de interieurhemel, en geniet van ultieme luxe op de vier exclusieve, afzonderlijke stoelen.

23C0120_014_0

Interieurdesign: Een luxe jacht, een directiebureau, een wellness-oase.

Het interieur van de nieuwe Mercedes-Maybach GLS kan alles voor u betekenen, met topklasse high-end entertainment, eersteklas zit- en ligcomfort en een koelvak met verzilverde champagneflûtes. De afstelling van het onderstel en het aandrijvingscomfort zijn speciaal voor de nieuwe Mercedes-Maybach GLS geperfectioneerd. Het comfort en de stilte zijn dan ook nauwelijks te geloven, en kunnen alleen persoonlijk worden ervaren.

23C0120_012_0

Maybach en MBUX. Luxury waarin u zich volledig thuis voelt.

Ervaar de fascinerende Mercedes-Benz User Experience (MBUX) terwijl u omgeven wordt door modern luxury in een Mercedes-Maybach. Met onder andere een exclusieve begroeting op de displays, een keuze uit fraaie weergavestijlen en high-end entertainment achter.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Maybach GLS SUV

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op