GLE SUV

De GLE SUV straalt niet alleen kracht uit; het creëert ook nieuwe maatstaven op aerodynamicagebied in het SUV-segment.
mercedes-benz

De nieuwe GLE beschikt over inspirerende highlights voor het exterieur, zoals de geoptimaliseerde voorzijde met nieuwe grille die het dynamische SUV-karakter benadrukt. De als optie leverbare 55,9 cm (22 inch) lichtmetalen velgen en het heldere panoramaschuifdak stralen al bij de eerste aanblik hoog rijcomfort uit. Laat u overtuigen door verfijnde details. Met de oriëntatieverlichting wordt een geanimeerd Mercedes-Benz pattern op de grond geprojecteerd als de portieren worden geopend.
Het interieur van de nieuwe GLE kenmerkt zich door eersteklas comfort en hoogwaardige materialen voor een exclusieve sfeer. Uitgerust met een nieuw driespaaks multifunctioneel stuurwiel en MBUX van de nieuwste generatie biedt de GLE uitstekend bedieningscomfort tijdens elke rit.

Kopen vanaf

€ 93.843

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz GLE SUV

5502674_20230123_GLE_SUV_V167_FL_ProductStill_OW_04d_EXT_sid
5564414_20230210_GLE_SUV_V167_FL_ProductStill_OW_02b_EXT_sid

Exterieurdesign: moderne luxe, op elk terrein.

De lange wielbasis, korte overgangen en grote velgen laten er geen twijfel over bestaan dat de GLE SUV zich in elk terrein thuis voelt. Het front oogt krachtig door de rechtopstaande grille met achthoekige SUV-vorm, de prominente bodenbeschermingsplaat en de motorkap met twee powerdomes. De reflectoren aan de achterzijde zijn verder naar onder geplaatst en de achterlichten zijn opgedeeld in twee delen waardoor de achterkant dynamischer en breder oogt.

5569620_20230213_GLE_SUV_V167_FL_ProductStill_OW_15d_INT_pla

Interieurdesign: indrukwekkende uitstraling.

De opvallende, verhoogde middenconsole vormt een robuust contrast met het dashboard, dat lijkt te zweven. De twee opvallende handgrepen op de middenconsole zijn kenmerkend voor offroaders. Het nieuwe sportstuur met zijn markante, sculptuurachtige spaken benadrukt de indrukwekkende uitstraling van SUV-interieur. Daarnaast beschikt de GLE over een ruime bagageruimte van maar liefst 2.055 liter als de tweede zitrij wordt neergeklapt. Een derde zitrij is als optie leverbaar.

5564608_20230210_GLE_SUV_V167_FL_ProductStill_OW_12b_EXT_rea

Comfortabel en veilig rijden over elk terrein.

De E-ACTIVE BODY CONTROL zorgt ervoor dat de veer- en demperkrachten individueel worden geregeld bij elk wiel. Dit compenseert knik- en duikbewegingen waardoor de bestuurder comfortabeler rijdt over een onverharde weg. Daarnaast beschikt de GLE over een actieve file-assistent die een stilstaande rij auto’s vroegtijdig herkent en de bestuurder actief ondersteunt in het stop-and-go verkeer tot een snelheid van 60 km/h. Het helpt zelfs bij het vormen van een rijbaan voor de hulpdiensten.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz GLE SUV

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op