GLC SUV

De GLC SUV combineert elegantie en soevereiniteit op een geslaagde manier met veiligheid en intelligente veelzijdigheid.
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz GLC rijden?

Kopen vanaf

€ 72.577

Bijtellingspercentage

22%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz GLC SUV

18C0975_071
18C0974_030

Exterieurdesign: modern, krachtig en veelzijdig.

De markante belijning, de breed ogende oppervlakken en de karakteristieke details zorgen voor een krachtige off-road uitstraling. Het front straalt reeds bij de eerste aanblik emotie en soevereiniteit uit. Dit wordt onderstreept door de standaard high-performance led-koplampen met fakkelvormige dagrijverlichting en de sterk geprofileerde grille met dynamisch gevormde dubbele lamel en rooster. De vernieuwde full LED achterlichten zorgen eveneens voor een direct herkenbare lichtsignatuur.

18C0974_021

Interieurdesign: intelligentie ontmoet ergonomie.

Het interieur van de GLC SUV wordt gekenmerkt door verfijnde materialen, nauwkeurig afgewerkte en vloeiende vormen. Het multifunctionele stuurwiel is leverbaar in twee uitvoeringen en compleet nieuw vormgegeven. De auto beschikt over de actieve afstandsassistent DISTRONIC. Dit biedt ondersteuning bij het aanhouden van een veilige afstand tot de voorligger en bij het sturen. Daarnaast wordt de snelheid automatisch aangepast voor bochten en kruisingen. 

glc-suv-hybrid

Plug-in hybrid: aanzienlijke verlaging brandstofverbruik.

De nieuwe motorgeneratie levert een belangrijke bijdrage aan het verminderen van de CO2-uitstoot en vormt een consequente doorontwikkeling wat betreft verbruiksvermindering. Vooral de combinatie van een 48V- boordnet en een riemaangedreven startdynamo verhoogt de souplesse, verbetert de comfortkarakteristieken en verlaagt het brandstofverbruik aanzienlijk. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat het systeem belangrijke hybride functies zoals ‘recupereren’, ‘boosten’ en ‘zeilen’ zonder hoogvoltagecomponenten toelaat.

glc-780x520

MBUX telematicafuncties bedienen met gebaren.

De telematicafuncties van de MBUX zijn te bedienen met gebaren van één of meerdere vingers. Dit is een alternatief voor de spraakbediening en biedt de mogelijkheid om letters, cijfers en speciale tekens handmatig in te voeren. Verder is de GLC SUV voorzien van viercilinder benzine- en dieselmotoren met een hoger vermogen en aanzienlijk lager verbruik bij de benzinemotoren dankzij het nieuwe 48V-boordnet met riemaangedreven startdynamo.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz GLC SUV

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op