GLC SUV

De GLC SUV combineert elegantie en soevereiniteit op een geslaagde manier met veiligheid en intelligente veelzijdigheid.
mercedes-benz

Aantrekkelijk. Op elk traject.

Karakteristiek lijnenspel en dynamische proporties zijn kenmerkend voor het design van de nieuwe GLC. Het sportieve uiterlijk van de SUV overtuigt zowel in de stad als offroad. Het interieur van de nieuwe GLC SUV zet nieuwe maatstaven. Hoogwaardige materialen dragen bij elke rit merkbaar bij aan luxueus comfort, ongeacht of het nu gaat om het naar de bestuurde gekantelde centrale display, het multifunctionele sportstuur of de hoogwaardige sierdelen.

Kopen vanaf

€ 74.941

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz GLC SUV

MBC110966
MBC107334

Exterieurdesign: modern, krachtig en veelzijdig.

De markante belijning, de breed ogende oppervlakken en de karakteristieke details zorgen voor een krachtige off-road uitstraling. Het front straalt reeds bij de eerste aanblik emotie en soevereiniteit uit. Dit wordt onderstreept door de standaard high-performance led-koplampen met fakkelvormige dagrijverlichting en de sterk geprofileerde grille met dynamisch gevormde dubbele lamel en rooster. De vernieuwde full LED achterlichten zorgen eveneens voor een direct herkenbare lichtsignatuur.

MBC107173

Interieurdesign: intelligentie ontmoet ergonomie.

Het interieur van de GLC SUV wordt gekenmerkt door verfijnde materialen, nauwkeurig afgewerkte en vloeiende vormen. Het multifunctionele stuurwiel is leverbaar in twee uitvoeringen en compleet nieuw vormgegeven. De auto beschikt over de actieve afstandsassistent DISTRONIC. Dit biedt ondersteuning bij het aanhouden van een veilige afstand tot de voorligger en bij het sturen. Daarnaast wordt de snelheid automatisch aangepast voor bochten en kruisingen. 

glc-suv-hybrid

Kies uw nieuwe GLC SUV Plug-in Hybrid.

De nieuwe Mercedes-Benz GLC SUV met Plug-in Hybrid-technologie kenmerkt zich door een hoog vermogen, korte oplaadtijden en een op de dagelijkse praktijk afgestemde actieradius.
Bij de nieuwe GLC met Plug-in Hybrid-technologie is de actieradius van de verbrandingsmotor gecombineerd met dynamiek en efficiëntie. De efficiëntie zorgt voor extra vermogen tijdens het accelereren of bij lokaal emissievrije stadsritten. 
Laad uw Plug-in Hybrid eenvoudig thuis op met de Mercedes-Benz wallbox. Daarmee kunt u uw model eenvoudiger opladen en wordt de volledige elektrische actieradius sneller bereikt.

MBC108961

MBUX-multimediasysteem met centraal display

Naar de bestuurder gekanteld, met touchbediening. Het centrale display is de digitale interface tussen u en de auto, waarmee u een groot aantal belangrijke functies van de auto intuïtief en comfortabel kunt bedienen.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz GLC SUV

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op