GLC Coupé

De GLC Coupé is met zijn motoren, rijassistentiesystemen en MBUX een voorbeeld voor sportiviteit, veiligheid en efficiëntie.
mercedes-benz

De GLC Coupé

Van de omvangrijke standaarduitrusting tot AMG Line. De nieuwe Mercedes-Benz GLC Coupé overtuigt met een geheel eigen karakter en presenteert het iconische Mercedes-Benz coupédesign in de vorm van een sportieve en luxueuze SUV. Vele spannende details vormen daarbij expressieve highlights. Dankzij het pure design en de doordachte technische doorontwikkeling maakt de nieuwe GLC Coupé in elk terrein een sublieme indruk.

Kopen vanaf

€ 79.781

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz GLC Coupé

CONV_-_Lead_Ad_1_-_General_-_NDL
CONV_-_Lead_Ad_3_-_Ext

Exterieurdesign: dynamisch uiterlijk en elegante lijnen.

Het dominante front, de krachtige vormen en de standaard chromen details verraden de offroad-capaciteiten van deze auto. Daarnaast benadrukken de dynamische proporties en de grote bodemvrijheid het potentieel van de GLC Coupé die het uitstekend doet op het asfalt, maar ook buiten de gebaande paden. Bijzonder aan de auto zijn het front met geprononceerde diamond grille en één enkele lamel, aangevuld door grote luchtinlaten en nieuw vormgegeven standaard high-performance led-koplampen.

CONS_-_PPA_Image_2_-_Connectivity_-_NDL

Interieurdesign: vanzelfsprekend bedieningsgemak.

Het interieur van de GLC Coupé wordt gekenmerkt door perfecte luxe en vanzelfsprekend bedieningsgemak. De focus ligt op het dashboard en de vloeiend vormgegeven middenconsole. De rijassistentiesystemen zijn flink uitgebreid en aangevuld met o.a. de uitstapwaarschuwingsfunctie, noodrijbaanfunctie en file-noodstopfunctie. Verder biedt de aanhangwagenassistent ondersteuning bij het achteruitrijden met een aanhanger. De 360°-camera biedt een beter zicht rondom en de beeldkwaliteit is aanzienlijk verbeterd.

glc-coupe

Kies voor de nieuwe GLC Coupé Plug-in Hybrid.

Bij de nieuwe GLC Coupé met Plug-in Hybrid-technologie is de grote actieradius van een verbrandingsmotor gecombineerd met de dynamiek en efficiëntie van een elektromotor. Met nu nog meer elektrisch vermogen, een hoger rendement en kortere oplaadtijden geniet u van geavanceerd rijplezier. Lokaal CO2-emissievrij in de binnenstad, offroad op onverharde wegen en comfortabel op lange trajecten dankzij het gebruik van de verbrandingsmotor.

CONV_-_Lead_Ad_1_-_General_-_NDL

Viercilindermotoren die hoog scoren op efficiëntie.

De GLC Coupé wordt geleverd met viercilinder benzine- en dieselmotoren die hoog scoren op efficiëntie. Verder beschikt de auto over een MBUX-systeem met o.a. navigatie met augmented reality en intelligente spraakbediening. Naast het standaard sportonderstel met adaptief verstelbare demping kan optioneel het DYNAMIC BODY CONTROL-onderstel met traploos verstelbare demping bij stalen vering voor de voor- en achteras worden besteld. Afhankelijk van de situatie wordt de demping voor ieder wiel afzonderlijk geregeld.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz GLC Coupé

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op