GLA

Met krachtige viercilindermotoren, rijassistentiesystemen en MBUX beschikt de GLA over alle sterke punten van de compacte modellen.

mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz GLA rijden?

Kopen vanaf

€ 52.180

Private lease vanaf

 € 717

Bijtellingspercentage

22 %

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz GLA

20C0047_109
19C0928_015

Exterieurdesign: dynamisch en zelfbewust.

Typerend voor de GLA zijn de powerdomes in de motorkap die, samen met de tot 20 inch grote velgen, de zelfbewuste uitstraling versterken. De strakke vormgeving, met gereduceerde lijnen en geaccentueerde oppervlakken, straalt sportiviteit en moderniteit uit. De achterlichten zijn tweedelig, waarbij de reflectoren afzonderlijk in de bumper zijn geplaatst. Dit maakt het mogelijk om de laadopening breder te maken, waardoor het in- en uitladen gemakkelijker wordt én de achterkant breder lijkt. 

19C0928_093

Interieurdesign: optimaal gebruiksgemak.

De standaard in hoogte verstelbare bagageruimtebodem biedt veel variabiliteit. Wanneer de achterbankleuning is neergeklapt en de bagageruimtebodem in de bovenste stand staat, kan een bijna vlakke laadvloer tot aan de voorstoelen worden gecreëerd. Verder hebben ronde luchtuitstroomopeningen een hoogwaardige turbinelook met verfijnde luchtgeleidingsbladen. Tot de standaarduitrusting behoort het infotainmentsysteem MBUX. De belangrijkste pluspunten van dit systeem zijn de zelflerende software, de spraakbediening en de navigatie met augmented reality.

20C0047_123

Een oogje in het zeil: de rijassistentiesystemen.

De GLA is uitgerust met de nieuwste rijassistentiesystemen. De functies van het rijassistentiepakket omvatten bijvoorbeeld de afslagfunctie, de noodrijbaanfunctie, de uitstapwaarschuwingsfunctie bij naderende fietsers of voertuigen alsmede voetgangerswaarschuwing bij zebrapad. Daarnaast helpt de actieve afstandsassistent DISTRONIC de bestuurder met remmen voor stilstaande voertuigen en beschikt het over een parkeerassistent. Ook kan het ECO-programma geactiveerd worden om zuiniger te rijden.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz GLA

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op