GLA

Met krachtige viercilindermotoren, rijassistentiesystemen en MBUX beschikt de GLA over alle sterke punten van de compacte modellen.

mercedes-benz

Dynamic all the way.

De nieuwe GLA verenigt innovatieve dynamiek met tijdloze elegantie en een voor de SUV typerend offroad-karakter. Bij de nieuwe, compacte GLA met krachtig ogende structuren en dynamische belijning wordt sportieve elegantie gecombineerd met offroad-gevoel. Het interieurdesign van de GLA is een optimale combinatie van hightech, een royaal interieur en dynamische elegantie.

Kopen vanaf

€ 51.614

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz GLA

6463796_BH_PHEV_OW_7
5750743_H247_ow11a_v03_BH_78-rear_eciRGBv2

Exterieurdesign: dynamisch en zelfbewust.

Typerend voor de GLA zijn de powerdomes in de motorkap die, samen met de tot 20 inch grote velgen, de zelfbewuste uitstraling versterken. De strakke vormgeving, met gereduceerde lijnen en geaccentueerde oppervlakken, straalt sportiviteit en moderniteit uit. De achterlichten zijn tweedelig, waarbij de reflectoren afzonderlijk in de bumper zijn geplaatst. Dit maakt het mogelijk om de laadopening breder te maken, waardoor het in- en uitladen gemakkelijker wordt én de achterkant breder lijkt. 

5751770_H247_ow18a_v03a_INT_dashboard-beauty_eciRGBv2

Interieurdesign: optimaal gebruiksgemak.

De standaard in hoogte verstelbare bagageruimtebodem biedt veel variabiliteit. Wanneer de achterbankleuning is neergeklapt en de bagageruimtebodem in de bovenste stand staat, kan een bijna vlakke laadvloer tot aan de voorstoelen worden gecreëerd. Verder hebben ronde luchtuitstroomopeningen een hoogwaardige turbinelook met verfijnde luchtgeleidingsbladen. Tot de standaarduitrusting behoort het infotainmentsysteem MBUX. De belangrijkste pluspunten van dit systeem zijn de zelflerende software, de spraakbediening en de navigatie met augmented reality.

6500728_OW_029A

Een oogje in het zeil: de rijassistentiesystemen.

De GLA is uitgerust met de nieuwste rijassistentiesystemen. De functies van het rijassistentiepakket omvatten bijvoorbeeld de afslagfunctie, de noodrijbaanfunctie, de uitstapwaarschuwingsfunctie bij naderende fietsers of voertuigen alsmede voetgangerswaarschuwing bij zebrapad. Daarnaast helpt de actieve afstandsassistent DISTRONIC de bestuurder met remmen voor stilstaande voertuigen en beschikt het over een parkeerassistent. Ook kan het ECO-programma geactiveerd worden om zuiniger te rijden.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz GLA

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op