De EQE

De EQE: de nieuwe business-avantgarde 
 
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz EQE rijden?

Kopen vanaf

€ 69.928

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz EQE

21C0447_022
21C0446_004

Exterieurdesign: Puristische luxe en dynamiek tot in detail.

Tijdloze vormen voor een nieuwe tijd. Van het iconische one-bow-design tot het adembenemende MBUX-hyperscreen. Bij de nieuwe EQE is sensuele esthetiek gecombineerd met geavanceerde ingenieurskunst op topniveau. Ervaar een nieuw en luxueus tijdperk van elektrische mobiliteit. 

21C0446_026

Interieurdesign: Puristische luxe en dynamiek tot in detail.

Perfecte rugsteun. In de multicontourstoelen zorgen acht luchtkamers en vier vibrerende elementen voor comfort op het hoogste niveau. Daarnaast zorgen tien massageprogramma's in twee intensiteiten ervoor dat elke rit pure wellness is.

21C0446_029

Electric Intelligence.

De navigatie met Electric Intelligence plant de snelste en meest comfortabele route, inclusief laadpauzes, op basis van tal van factoren en reageert dynamisch op bijvoorbeeld files of een verandering in rijstijl. Dit omvat een visualisatie in het MBUX infotainmentsysteem die weergeeft of de beschikbare accucapaciteit toereikend is om zonder laden terug te keren naar het vertrekpunt. Dankzij deze innovaties stapt u vitaler en meer ontspannen uit dan dat u bent ingestapt.

21C0446_005

Gemakkelijk laden.

Met de nieuwe Plug & Charge-functie van Mercedes me Charge kan de EQE nog comfortabeler worden geladen aan Plug & Charge-compatibele openbare laadpunten: wanneer de laadkabel wordt aangesloten, begint het laadproces automatisch; er is geen verdere verificatie door de klant vereist. De communicatie tussen de auto en het laadstation verloopt rechtstreeks via de laadkabel.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz EQE

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op