De nieuwe EQA

mercedes-benz

De nieuwe EQA

Zorgt voor een schitterende uitstraling. De nieuwe EQA oogt als een uitgebalanceerd geheel met korte overhangen en een krachtige schouderpartij met coupé-achtige zijdelingse belijning. De duidelijke vlakverdeling van het design met gereduceerde belijning en nauwkeurige voegen zorgt voor sublieme sportiviteit en moderniteit. De liefdevolle detaillering benadrukt hoogwaardigheid en exclusiviteit. De sterke uitstraling wordt afgerond door de moderne velgen. Hierdoor kunt u eenvoudiger overstappen op volledig elektrisch rijden.

Kopen vanaf

€ 48.190

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz EQA

23c0284-008
23c0284-007

Een nieuw volledig elektrisch model van Mercedes-EQ.

EQA is de naam van het nieuwe instapmodel in de wereld van de volledig elektrische modellen van Mercedes-EQ. De elektro-esthetiek van het design is kenmerkend voor de ‘progressive luxury’ van het merk Mercedes-EQ. Slimme assistenten ondersteunen de bestuurder op vele gebieden: bijvoorbeeld bij het vermijden van ongevallen, een anticiperende en daardoor zeer efficiënte rijstrategie en de navigatie met Electric Intelligence. Bovendien beschikt de auto over unieke Mercedes-Benz functies, zoals MBUX (Mercedes-Benz User Experience). 

23c0280-006

Elektro-esthetiek van het design straalt progressieve luxe uit.

De EQA is voorzien van de Black Panel-grille met geïntegreerde ster die kenmerkend is voor Mercedes-EQ. Een ander designkenmerk van de volledig elektrische modellen van Mercedes-EQ is de doorlopende lichtband aan de voor- en achterzijde. Een horizontale glasvezelstrip verbindt de dagrijverlichting van de full-led-koplampen met elkaar en zorgt zo voor een hoge mate van herkenbaarheid, zowel overdag als ‘s nachts. De binnenzijde van de koplampunits is afgewerkt met veel aandacht voor kwaliteit, details en precisie.

20C0683_009

Efficiëntie troef, van de aerodynamica tot de navigatie met Electric Intelligence.

Met een cw-waarde vanaf 0,28 zet de EQA een uitstekend resultaat neer. De frontale oppervlakte bedraagt in totaal 2,47 m2. Tot de belangrijkste aerodynamische maatregelen behoren de volledig gesloten koelluchtregeling in het bovenste gedeelte, de aerodynamisch vormgegeven voor- en achterbumper, de zeer gladde, bijna volledig gesloten voertuigbodem, aerodynamisch geoptimaliseerde velgen en speciale voor- en achterwielspoilers.

23c0285-007

Intelligente rijassistentiesystemen met coöperatieve bestuurdersondersteuning.

Standaard aan boord zijn de actieve spoorassistent en de actieve remassistent. In veel situaties kan laatstgenoemd systeem een aanrijding voorkomen door autonoom te remmen, of de gevolgen ervan beperken. Het systeem is ook in staat om te remmen voor stilstaande voertuigen en overstekende voetgangers bij typische stadssnelheden. De verbeterde functies van het rijassistentiepakket omvatten bijvoorbeeld de afslagfunctie, de noodbaanfunctie, de uitstapwaarschuwingsfunctie die de bestuurder waarschuwt voor naderende fietsers of voertuigen alsmede een waarschuwingsfunctie voor voetgangers bij zebrapaden.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz EQA

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op