De E-Klasse Limousine

De nieuwe E-Klasse Limousine: intelligence becomes exciting.
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz E-Klasse Limousine rijden?

Kopen vanaf

€ 62.537

Private lease vanaf

 € 829

Operational lease vanaf

 € 870

Bijtellingspercentage

22%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz E-Klasse

19C0924_056
19C0924_087

Exterieurdesign: sportief AVANTGARDE.

De uitrustingslijn AVANTGARDE dient als standaard exterieur bij de nieuwe E-Klasse Limousine. De grille is vormgegeven met twee chromen lamellen en verticale hoogglanzend zwarte spijlen. Chromen en hoogglanzend zwarte sierelementen in de voorbumper onderstrepen het sportieve en elegante uiterlijk. Daarnaast is de Limousine uitgerust met tweedelige achterlichten en volledige led-koplampen. MULTIBEAM LED-koplampen inclusief ULTRA RANGE-grootlicht zijn als optie leverbaar.

19C0924_094

Interieurdesign: bijzonder comfortabel.

De vormgeving van de voorstoelen van de nieuwe E-Klasse Limousine accentueert de sportieve uitstraling van het interieur. Wanneer de bestuurder de gewenste voertuighoogte op het mediadisplay of via Mercedes me invoert, beweegt de stoel zich automatisch naar een passende positie. Het ENERGIZING-comfortprogramma bundelt verschillende comfortsystemen in de auto, waaronder muziek- en lichtstemmingen en een aantal massagestanden. Bijvoorbeeld het veranderen van de zithouding door minieme bewegingen van de zitting en de rugleuning tijdens de rit.

19C0924_035 (1)

Plug-in Hybrid: opnieuw naar een hoger niveau.

De elektrificatie van de aandrijflijn wordt naar een hoger plan gebracht bij de update van de nieuwe E-Klasse. Het aanbod van zeer efficiënte, emissiearme en krachtige benzinemotoren bestrijkt een vermogensbereik van 145 tot 270 kW, bij dieselmotoren van 118 tot 243 kW. Het ENERGIZING-comfortprogramma heeft in de plug-in hybrid een extra ‘PowerNap’ functie, wat handig is bij het nemen van een pauze op een parkeerplaats of bij het laden van de accu onderweg.

19C0924_058

URBAN GUARD: bescherming tegen diefstal en schade.

De URBAN GUARD maakt bewaking van de geparkeerde auto mogelijk. Voertuigsensoren registreren wanneer de geparkeerde en vergrendelde auto wordt aangereden, weggesleept of wanneer iemand probeert in te breken. De eigenaar wordt vervolgens via de Mercedes me-app op de hoogte gesteld door een push-melding. Andere highlights van de nieuwe E-Klasse Limousine zijn de DISTRONIC rijassistentiesystemen en de standaard touchscreenbediening van het mediadisplay en het gebruik van augmented reality-technologie wanneer de navigatiefunctie actief is.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz E-Klasse

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op