De E-Klasse Estate

De nieuwe E-Klasse Estate: intelligence becomes exciting.
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz E-Klasse Estate rijden?

Kopen vanaf

€ 66.728

Private lease vanaf

 € 879

Operational lease vanaf

 € 937

Bijtellingspercentage

22%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz E-Klasse

21C0296_043
mercedes-benz-e-klasse-estate

Exterieurdesign: sportief en elegant.

De nieuwe E-Klasse Estate is uitgerust met tweedelige achterlichten en volledige led-koplampen. De uitrustingslijn AVANTGARDE dient als standaard exterieur bij de Estate. De grille is vormgegeven met twee chromen lamellen en verticale hoogglanzend zwarte spijlen. Chromen en hoogglanzend zwarte sierelementen in de voorbumper onderstrepen het sportieve en elegante uiterlijk. De All-Terrain variant lijkt optisch meer op de SUV-modellen.

19C0923_134

Interieurdesign: optimaal zitcomfort.

Het ENERGIZING-comfortprogramma van de nieuwe E-Klasse Estate bundelt verschillende comfortsystemen in de auto, waaronder muziek- en lichtstemmingen en een aantal massagestanden. Bijvoorbeeld het veranderen van de zithouding door minieme bewegingen van de zitting en de rugleuning tijdens de rit. Wanneer de bestuurder de gewenste voertuighoogte op het mediadisplay of via Mercedes me invoert, beweegt de stoel zich automatisch naar een passende positie. De vormgeving van de voorstoelen accentueert de sportieve uitstraling van het interieur.

19C0923_042

Plug-in Hybrid: opnieuw naar een hoger niveau.

De elektrificatie van de aandrijflijn wordt naar een hoger plan gebracht bij de update van de nieuwe E-Klasse. Het aanbod van zeer efficiënte, emissiearme en krachtige benzinemotoren bestrijkt een vermogensbereik van 145 tot 270 kW, bij dieselmotoren van 118 tot 243 kW. Het ENERGIZING-comfortprogramma heeft in de plug-in hybrid een extra ‘PowerNap’ functie, wat handig is bij het nemen van een pauze op een parkeerplaats of bij het laden van de accu onderweg.

mercedes-benz-e-klasse-estate

Highlights: DISTRONIC & URBAN GUARD.

Highlights van de nieuwe E-Klasse Estate zijn de DISTRONIC rijassistentiesystemen en de standaard touchscreenbediening van het mediadisplay en het gebruik van augmented reality-technologie wanneer de navigatiefunctie actief is. verder maakt de URBAN GUARD bewaking van de geparkeerde auto mogelijk. Voertuigsensoren registreren wanneer de geparkeerde en vergrendelde auto wordt aangereden, weggesleept of wanneer iemand probeert in te breken. De eigenaar wordt vervolgens via de Mercedes me-app op de hoogte gesteld door een push-melding. 

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz E-Klasse

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op