CLE Cabriolet

De nieuwe Mercedes-Benz CLE Cabriolet
mercedes-benz

Desire unfolds.

Ervaar de symbiose van krachtige dynamiek en dynamisch rijplezier in de nieuwe CLE Cabriolet op een adembenemend niveau. Een krachtig ogende voorzijde en een stijlvolle, geluidsisolerende stoffen kap. In de CLE Cabriolet worden exclusief design en dynamisch rijden met open dak gecombineerd. Een uniek en exclusief rijgevoel. In het interieur zorgt een groot aantal highlights voor een luxueus totaalbeeld.

Kopen vanaf

€ 80.455

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz CLE Cabriolet

23c0386-028
23c0386-014

Exterieur van de nieuwe CLE Cabriolet.

De nieuwe CLE Cabriolet combineert de sportieve designelementen van de CLE Coupé zoals de krachtig ogende voorzijde met diep naar beneden doorgetrokken motorkap en aansprekende powerdomes met de stijlvolle, geluidsisolerende stoffen kap. De CLE is een cabriolet voor iedereen die verlangt naar uitstekend design, dynamisch rijplezier en binnen een paar seconden van vrijheid wil genieten.

hotspot_simple_image.component.damq6.3407602518765

Interieur van de nieuwe CLE Cabriolet.

Een mozaïek van luxueuze highlights in het interieur verleent de nieuwe CLE Cabriolet een hoogwaardig totaalbeeld op topniveau. Indrukwekkende details zoals het dashboard en de bovenzijde van de portieren in lederlook ARTICO in nappalook, comfortabele multicontourstoelen en eersteklas geluidswerelden van het Burmester® 3D-surround sound system zorgen voor een uniek rijgevoel rondom – of u nu met open of gesloten kap rijdt. Stel het interieur volledig op basis van uw eigen voorkeuren aan. Sfeerverlichting plus met indirect oplichtende lichtlijnen strekt zich door het gehele interieur. U kunt uit 64 kleuren kiezen, zodat de mogelijkheden onbeperkt zijn.

23c0386-020

Uitrustingshighlights van de CLE Cabriolet.

Ervaar meer over verdere beschikbare uitrustingen voor de CLE Cabriolet, onder andere uit de categorieën multimedia, assistentiesystemen, comfort en veiligheid. De Mercedes-Benz CLE Cabriolet biedt een indrukwekkende combinatie van geavanceerde technologieën en luxe voorzieningen voor een ultieme rijervaring. Met het parkeerpakket inclusief 360°-camera wordt parkeren moeiteloos, terwijl de actieve spoorassistent en remassistent de veiligheid verhogen. Het comfort wordt verhoogd met features zoals KEYLESS-GO, automatische airconditioning THERMATIC en memorypakket. Het ENERGIZING-pakket plus zorgt voor revitalisatie tijdens het rijden. Veiligheid blijft een prioriteit met GUARD 360°-beveiliging, middenairbag en PRE-SAFE® Impulse Side. DIGITAL LIGHT biedt op situatie afgestemde verlichting, terwijl DYNAMIC SELECT verschillende rijprogramma's biedt. Het verlaagde comfortonderstel en DYNAMIC BODY CONTROL-onderstel zorgen voor dynamisch rijgedrag. Kortom, de CLE Cabriolet combineert technologie, comfort en veiligheid voor een ongeëvenaarde rijervaring.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz CLE Cabriolet

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op