De C-Klasse Limousine

De nieuwe C-Klasse Limousine - Zo inspirerend kan de comfortzone zijn.
mercedes-benz
Dynamisch. Luxueus.

Het design drukt pure sportiviteit uit. Bij de C-Klasse Limousine gaan progressiviteit en luxe hand in hand. 

Exterieur.

De gereduceerde belijning vormt een harmonieus geheel met de zorgvuldig vormgegeven oppervlakken. Met als resultaat een minimalistische vormentaal die als vanzelfsprekend een combinatie van luxe en sportiviteit vormt.

Interieur.

Met een sportief interieur boordevol innovaties. Een verticaal 30,2 cm (11,9 inch) touchscreen[3] maakt de middenconsole het digitale centrum van het interieur.

 

 

Kopen vanaf

€ 56.768

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz C-Klasse

21C0299_028
20C0673_004

Exterieurdesign: profiel met bijzonder lichtspel.

Van opzij gezien creëren de fraai vormgegeven vlakken een uniek lichtspel. De lijnen zijn daarentegen door de designers tot een minimum gereduceerd, waardoor de zogenoemde catwalk-lijn of schouderlijn nog meer geaccentueerd wordt. Het design van de achterzijde is typerend voor een Mercedes-Benz Limousine. Het hoogwaardige design van de achterlichten fascineert met een uniek dag- en nachtdesign. Bij de Limousine zijn de achterlichten voor het eerst in de C-Klasse tweedelig, waarbij de lichtfuncties verdeeld zijn over de lichtunits in de zijkanten van de carrosserie en in het kofferdeksel. Ook in het nauwkeurig ingedeelde binnenwerk van de achterlichten springt de bijzonder hoge detailkwaliteit onmiddellijk in het oog.

20C0673_128

Interieurdesign: sportieve accenten dankzij de oriëntatie op de bestuurder.

Het dashboard is verdeeld in een boven- en een ondergedeelte: een vleugelprofiel met nieuwe, afgevlakte ronde luchtuitstroomopeningen die doen denken aan de schoepen van vliegtuigmotoren, en een groot sierpaneel. Deze laatste vloeit naadloos over van de middenconsole naar het dashboard. De oriëntatie op de bestuurder draagt bij aan de sportiviteit: het dashboard en het centrale display zijn licht (6°) naar de bestuurder gedraaid. Het bestuurderscompartiment is standaard voorzien van een 12,3 inch (31,2 cm) lcd-display met hoge resolutie. Het staat vrij en lijkt te zweven voor het vleugelprofiel en het grote sierdeel.

21C0295_107

Plug-in hybrids met een elektrische actieradius van circa 100 km.

De vierde generatie plug-in hybrids zal snel na de introductie volgen. Qua elektrificatie zet deze nieuwe generatie een grote stap vooruit, terwijl dezelfde basismotoren worden gebruikt. Met een elektrisch vermogen van 95 kW/(129 pk)[8] en een volledig elektrische actieradius van circa 100 km (WLTP) zal de C-Klasse als plug-in hybrid in veel gevallen en op veel dagen volledig elektrisch kunnen rijden zonder de verbrandingsmotor te hoeven gebruiken. Het betreft hier de ultramoderne 2 liter-variant van de M 254 viercilindermotor met een vermogen van 150 kW. Met een systeemvermogen van 230 kW (313 pk) en een systeemkoppel van 550 Nm is het totaalpakket niet alleen zeer efficiënt, maar ook uitgesproken sportief.

21C0297_061

Nieuwste generatie MBUX: intuïtief te bedienen en zelflerend.

Net als de nieuwe S-Klasse is de nieuwe C-Klasse uitgerust met de tweede generatie MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Het interieur van de auto wordt nog digitaler en intelligenter, want zowel de hardware als de software hebben een grote sprong gemaakt: de scherpe beelden op de lcd-displays maken het eenvoudig om voertuig- en comfortfuncties te bedienen.Het bestuurdersdisplay en het centrale scherm bieden een holistische, esthetische ervaring. De informatie wordt op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Mercedes-Benz heeft voor de S-Klasse een nieuwe display-esthetiek ontwikkeld, die nu systematisch als basis voor andere modellen wordt gebruikt.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz C-Klasse

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op