De C-Klasse Estate

De nieuwe C-Klasse Estate - Zo inspirerend kan de comfortzone zijn.
mercedes-benz

Het design van de C-Klasse Estate

Dynamische proporties, zorgvuldig vormgegeven oppervlakken en grote functionaliteit zijn kenmerkend voor het design van de C-Klasse Estate. Sportiviteit en luxe gaan hand in hand. De achterzijde met tweedelige achterlichten vormt de perfecte afsluiting van het design.

MBUX-touchbediening

De MBUX-touchbediening zet nieuwe maatstaven met zijn touchsensitive hardkeys, een touchslider en bedieningselementen met haptische feedback. Intuïtief en veilig.

 

Kopen vanaf

€ 59.209

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz C-Klasse

21C0296_043
21C0298_012

Exterieurdesign: profiel met bijzonder lichtspel.

Van opzij gezien creëren de fraai vormgegeven vlakken een uniek lichtspel. De lijnen zijn daarentegen door de designers tot een minimum gereduceerd, waardoor de zogenoemde catwalk-lijn of schouderlijn nog meer geaccentueerd wordt. Bij de Estate zorgt de progressieve daklijn in combinatie met de schuin aflopende achterruit voor een sportieve touch, zonder functionele beperkingen. Andere kenmerken die voor de sportieve, soevereine uitstraling zorgen, zijn de grote spoorbreedte en de strak op de wielkastranden aansluitende wielen met moderne velgdesigns in de maten 17 tot 19 inch.

20C0673_128

Het interieurdesign: sportieve accenten dankzij de oriëntatie op de bestuurder.

Het dashboard is verdeeld in een boven- en een ondergedeelte: een vleugelprofiel met nieuwe, afgevlakte ronde luchtuitstroomopeningen die doen denken aan de schoepen van vliegtuigmotoren, en een groot sierpaneel. Deze laatste vloeit naadloos over van de middenconsole naar het dashboard. De toenemende mate van digitalisering is ook duidelijk te zien in het centrale display: de voertuigfuncties kunnen worden bediend via het hoogwaardige touchscreen. Het staande formaat biedt aanzienlijke voordelen, vooral voor navigatie. Het touchscreen lijkt net als het sierdeel boven het dashboard te zweven.

21C0295_107

Plug-in hybrids met een elektrische actieradius van circa 100 km.

De vierde generatie plug-in hybrids zal snel na de introductie volgen. Qua elektrificatie zet deze nieuwe generatie een grote stap vooruit, terwijl dezelfde basismotoren worden gebruikt. Met een elektrisch vermogen van 95 kW/(129 pk) en een volledig elektrische actieradius van circa 100 km (WLTP) zal de C-Klasse als plug-in hybrid in veel gevallen en op veel dagen volledig elektrisch kunnen rijden zonder de verbrandingsmotor te hoeven gebruiken. Het betreft hier de ultramoderne 2 liter-variant van de M 254 viercilindermotor met een vermogen van 150 kW. Met een systeemvermogen van 230 kW (313 pk) en een systeemkoppel van 550 Nm is het totaalpakket niet alleen zeer efficiënt, maar ook uitgesproken sportief.

21C0297_061

Nieuwste generatie MBUX: intuïtief te bedienen en zelflerend.

Net als de nieuwe S-Klasse is de nieuwe C-Klasse uitgerust met de tweede generatie MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Het interieur van de auto wordt nog digitaler en intelligenter, want zowel de hardware als de software hebben een grote sprong gemaakt: de scherpe beelden op de lcd-displays maken het eenvoudig om voertuig- en comfortfuncties te bedienen.Het bestuurdersdisplay en het centrale scherm bieden een holistische, esthetische ervaring. De informatie wordt op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Mercedes-Benz heeft voor de S-Klasse een nieuwe display-esthetiek ontwikkeld, die nu systematisch als basis voor andere modellen wordt gebruikt.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz C-Klasse

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op