De B-Klasse

De B-Klasse legt de nadruk op sport in de Sports Tourer. Hij ziet er dynamisch uit en biedt rijdynamiek met nog meer comfort. 
mercedes-benz
Waar u ook heengaat, de nieuwe B-Klasse is er altijd bij.

De nieuwe B-Klasse overtuigt dankzij een ideale combinatie van sportieve dynamiek, aangenaam comfort, merkbaar ruimtegevoel en hoge variabiliteit. De B-Klasse is ook in digitaal opzicht een stap vooruit dankzij de innovatieve MBUX-bediening en moderne connectiviteit. Of u de B-Klasse in de dagelijkse praktijk of uw vrije tijd gebruikt, dit multitalent verheugt zich op elke uitdaging in het leven.

Kopen vanaf

€ 45.202

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz B-Klasse

22c0350-012
4542973_W247_perf_OW_34

Exterieurdesign: een opvallende verschijning.

De opdracht om een opvallende verschijning te maken in de wereld van MPV’s werd op een succesvolle wijze uitgevoerd. Een lange wielbasis, korte overhangen voor en achter, een wat lagere daklijn en grotere velden zorgen voor dynamische proporties. Hetzelfde geldt voor de smalle koplampunits, die in de standaarduitvoering al hightech, gedetailleerd en fraai ogen. De grote dakspoiler zorgt samen met de hoogglanzend zwarte spoilers aan weerszijden van de achterruit voor een verbeterde aerodynamica en een sportieve uitstraling.

4546117_W247_perf_OW_22_ICE-beauty

Interieurdesign: avantgardistisch met een eigen gezicht.

Het interieur van de B-Klasse is net zo avantgardistisch als het interieurontwerp van de A-Klasse en toch heeft het een eigen gezicht. Het dashboard van de B-Klasse heeft één hoofdgedeelte dat wegbuigt richting de inzittenden met uitsparingen ter hoogte van de bestuurder en de passagier. De stoelen bieden een lagere en daardoor comfortabelere zitpositie alsmede een groter verstelbereik, wat tevens voor een maximale hoofdruimte zorgt. 

4547781_W247_perf_OW_42

Efficiënte indeling van bagageruimte en zitplaatsen.

Het interieur is op tal van vlakken fijngeslepen. De verbeterde instapopening op de middentunnel maakt de middelste zitplaats beter toegankelijk. Daarnaast laat de bagageruimte zich efficiënter indelen. Bij een neergeklapte achterbankleuning en belading tot het dak biedt de bagageruimte een volume tot 1.540 liter achter de voorstoelen. Een EASY-PACK achterklep is als optie leverbaar. Deze wordt automatisch geopend en gesloten door een knop in te drukken, in combinatie met de optie HANDS-FREE ACCESS met een voetbeweging.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz B-Klasse

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op